Bersalin Czer Nak Luka Cepat Sembuh, Makin Cantik, Selepas Bersalin

Ainul pernah bersalin czer, bersalin normal tapi kena vacum dan bersalin normal biasa

3 kali bersalin pengalaman tak sama.

dan bersalin czer lagi susah untuk bergerak, penjagaan yang lebih berbanding normal

ingat masa lepas czer, nak bagun duduk, nak bersin, batuk. adoiii nasib baik pakai bengkung membantu support

tak sakit ke pakai bengkung? tak sakit BEST sangat. pakai yang lilit panjang tu tau.

Masa bersalin czer dulu belum kenal vivix.

tapi masa bersalin anak ke 2, VBAC kan jadi masa pantang memang amalkan vivix. 3 hari luka kena vacum sembuh

masa anak no 3, keluar je labour room terus minum vivix. hehehe

muka selepas habis pantang masa anak 1st dengan anak ke 2. bezakan. masa anak 1st muka kusam, kulit memang teruk betul. sebab badan tak cukup nutrisi sepatutnya. Masuk kerja pun kena perli “gemuk” ” pucat” huhuhuu

 

Bagaimana Vivix membantu Luka Bersalin Czer Cepat Sembuh?

 

Bersalin Czer Nak Luka Cepat Sembuh, Makin Cantik, Selepas Bersalin

 

Kandungan Vivix yang tinggi antioksida membantu proses penyembuhan luka (tisu) dengan menghalang luka dijangkiti kuman dan membantu menghasilkan sel-sel lebih kuat serta memberi tenaga kepada sel bagi percepatkan penyembuhan luka serta menghalang terjadinya parut.

Vivix juga membantu memberi tenaga hingga ke peringkat sel-sel untuk membolehkan ibu berpantang lebih cepat sihat dan bertenaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kawan kawan yang sedang hamil tu beli la vivix siap siap stand y pantang nanti. vivix memang MAHAL sebab benda Premium kan tapi sangat BERBALOI. ofcos la berbaloi sebab dia p sel dna korang terus kot.

bukan calit calit terus sembuh.. back to science please !!

Bulan ni offer luar biasa beb. korang JIMAT RM300 lebih.

vivix pun bantu korang HOT, gojes balik selepas beranak.

serius berbaloi beli

nak order boleh whatsapp Ainul tau

www.wasap.my/60133612717/nakvivix

#lukaczer
#vivixshaklee
#codvivixshahalam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge