Kulit Cantik Dengan Shaklee Tanpa Jerawat, Parut, Jeragat

makin meningkat usia kedutan, parut, jeragat antara masalah kaum wanita kan. lagi bila dah usia 35 tahun ni. dah mula ada jeragat, kulit kering, kusam.  Bawah mata hitam, eye bag semangkuk. Adoii macammana nak gojes macam Che Ta ni. dan bila makin berusia ni kita kena lagi jaga betul betul. Taknak lah baru 30an tapi dah macam makcik 50an.

 

Benci nya tengok muka sendiri. masa ni baru lagi makan Shaklee dan tak makan betul betul. Asyik megelat je. Bila tau pasal kulit masa p kelas nutrisi dan insaf. mula makan Set Shaklee secara konsistent

 

 

 

tahun ni Ainul dah 35 tahun. tua tetap tua. umur tak boleh turun kan tapi kita boleh jaga untuk tak la nampak lebih tua dari usia. tetap ada eye bag, mata hitam. yelah mak anak 3 nak compare dengan mak anak 1 kan.

Aapun Ainul suka kulit Ainul sekarang. Dulu masalah kulit tak sekata, parut jerawat, jerawat . Sekarang jerawat susah nak ada, kulit lebih lembap dari dulu, warna sekata dan Ainul pernah buat skin analisis dimana usia kulit Ainul muda 1 tahun

Set Kulit Shaklee yang Ainul Amalkan Setiap Hari selama 8 tahun

yang Basic boleh guna ini. ini kalau muka tiada masalah teruk sangat. tapi bila dah berusia ni kena lah tambah extra kan. kolagen dah drop so kena tambah kolagen. kulit dah banyak kena sinar uv. banyak sel rosak jadi kena tambah vit e. hormon pun dah kucar kacir so kena tambah GLA

 

the exclusive of RADIANT SET untuk panduan korang.

♥️ESP

1) Elakkan kerapuhan tulang
2) kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit
3) mengurangkan berat badan
4) bantu pudarkan parut jerawat
5) protein yg lengkap dgn 9 asid amino utk fungsi badan
6) bertindak sbg antioksidan
7) tingkatkan tahap kolestrol baik
8 )baik utk hormon
9) mencegah osteoporosis
10) membekalkan tenaga
11) bantu cepatkan pemulihan luka
12) bantu kurangkan sakit gastrik
13) bantu pembentukan sel-sel baru

♥️VITAMIN C

1) Imunisasi /ketahanan badan
2) kurangkan simptom demam
3) sbg antioksidan
4) merendahkan tekanan darah tinggi
5) kurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak
6) mengekalkan berat badan yg ideal
7) mengawal paras gula bagi pesakit diabetis
8 )mengimbangkan sistem dalam badan dan tingkatkan tenaga
9) kurangkan risiko terkena asma
10) melindungkan kulit drpd radikal bebas
11) menyembuhkan luka dan memperbaiki tisu yg rosak
12) melindungi dan memperbaiki tekstur kulit
13) tingkatkan pertumbuhan rambut dan mengawal kelemumur
14) kurangkan keguguran rambut

♥️ COLLAGEN POWDER

1) Anti-penuaan, mengurangkan kedutan, mengecilkan liang roma
2) melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
3) mengurangkan pigmentasi jeragat dan mencerahkan wajah
4) mengembalikan keanjalan
5) menyuburkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut
6) menguatkan tulang dan sendi
7) wajah lebih berseri-seri

♥️ GLA COMPLEX

1) membantu mengawal kitaran haid
2) meningkatkan kesuburan
3) melegakan PMS (Senggugut)
4) membantu melegakan menapous
5) menguatkan kuku dan rambut
6) menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
7) membantu kurangkan eczema
8 )untuk penuaan yg sihat
9) bagus utk saraf

 

Skincare yang Ainul Guna

 

YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Set ini terdiri daripada 7 produk berikut yang akan memantapkan lagi kulit cantik anda.

1. Luminous gel oil cleanser

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan dan mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

2. Perfecting skin toner

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

3. Youth activating serum

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee

Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.

Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen dan menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.

4. Age defense mineral moisturizer spf 30

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari dan melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow, Perlindungan 2 dalam 1.

Tanpa bahan kimia.

Hanya bahan semulajadi.

Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi dan biopolimer dari hidupan laut.

5. Advanced renewal night cream (rich or light)

Krim malam  yang baru ini menghidrat dan melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit.

Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.

Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin,lebih bercahaya.

6. Radiance C+E capsules

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan.

Ini juga akan melicinkan tekstur kulit dan mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable dan tidak menggunakan pengawet.

 

MAHAL LA AINUL !!

ye memang mahal sebab DIRIMU BEGITU BERHARGA 

 

Mahal sebab semua ni beyond organic. yang dibuat oleh saintis khas untuk kita. terbukti berkesan dan lagi lama pakai lagi bagus. Ainul sendiri tengok orang yang makan Shaklee lebioh 20tahun kulit sangat cantik, sihat.

Tak percaya?

Puan Khadijah Zain

19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.

 

Ainul pun nak tua tapi cantik sihat kan. mak Ainul pun makan Shaklee tau . Mak makan dah lama.  lebih kurang 7 tahun sama dengan Ainul lebih kurang. Febret mak vitamin C, GLA, Ostematrix dan vivix

 

mak Ainul di usia 58tahun. cantikkan dia. Mak Ainul memang jaga kesihatan, suka makan supplement sejak muda. tapi sejak kenal Shaklee dia sendiri cakap berbeza sangat dengan makan supplement lain. berbaloi beli dan sampai sekarang dia konsistent makan vitamin Shaklee

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge