Lecithin Shaklee

Lecithin Shaklee memang glemer di Malaysia sekarang. Product slimming yang MURAH dan berkesan. Kalau yang masih belum tahu Lecithin ni banyak sangat khasiatnyer. Termasukla untuk MEMBAKAR LEMAK. Hanya risau lepas makan takde rasa panas badan ye. Banyak info boleh refer sini http://bit.ly/15kGyiv

 

Apa kata mereka yang sudah berjaya turunkan berat dengan lecithin??

Jumaah Ahmad Marzuki Lecithin+omega+alfalfa+Esp+3 ltr air kosong+kerap bf baby =berat akan cepat turun

Nazrina Nordin Sy br amik 1 ramadhan. Alhamdulillah. Berat dh turun 3kg. Xde exercise. Lecithin dan alfalfa jgn dilupakan.

Nor Syam Sy ambk lecithin 2 minggu pn dah nmpk kesan…Dlm 1 kg lebih...tp sy ada amalkn ckit diet…x ambk makanan berat sebelah mlm…kurangkn mkn berlemak terutama santan…kurangkn minuman manis terutama kafien….yg lain xde pantang..brp kali sehari n kuantitinye…

Jamaaty Ahmad Fatry mak saya makan lecithin je.. turun 3kg dlm masa xsampai sebulan.. cuma mak aktif menjaga cucu.. tu je xcercise yg dia buat… semoga dpt capai berat yg diingini…

 
Harga Lecithin RM52 untuk 180bj
MURAHkan…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge