Set Berpantang SHAKLEE Best Berbaloi Beli

Spend sikit duit untuk set berpantang. badan kita nak guna lama. Dalam pantang nak kena berjaga setiap 2 jam jaga baby, menyusu. dan masa yang sama nak melayan anak anak lain.

Badan memang nampak luaran ok tapi dalaman belum tentu dah betul baik.

Jangan kedekut untuk kesihatan diri sendiri ye kaum wanita.

Ramai cakap set berpantang Shaklee mahal. of course la mahal. sebab berkualiti tinggi. Vitamin ni dicipta oleh saintis, pakar pemakanan, pakar nutrisi untuk kita . Supaya kaun wanita sihat, kuat bertenaga.

Set ni bukan dalam pantang je boleh makan… selepas pantang still boleh makan. Selalu kita orang perempuan ni nak jaga body masa dalam pantang je. nak bertungku, berbengkung, makan jamu masa pantang. lepas pantang tak sedar diri , makan ikut suka, vitamin tak makan.

lepas tu mula la sakit pinggang.. ek ni salah epidural.. sakit kepala .. ek ni salah bius.. perut buncit..ek salah dulu czer.

ko tak salahkan diri sendiri sebab ko tak sayang diri pun.

kalau boleh spend beribu tang handbag, makeup maka boleh sesangat la spend pada vitamin yang ada #landmarkstudy , ada klinikal test.

takkan kita nak umur belum 40tahun tapi dah macam makcik makcik umur 50tahun.

lepas tu kita komplain laki sibuk tengok perempuan lain, laki komplen sana sini. kita bau bawang la, bau ikan la.

sedangkan kita sendiri tak usaha nak hot macam che ta, macam nora danish. hangpa ingat berapa sebulan diaorang spend untuk vitamin, untuk p spa, salon… retis ramai makan Shaklee tapi depa tak bagitau nanti mana nak dapat job jadi duta. depa banyak duit takkan nak makan vtamin tepi jalan kot. henbag pun Chanel..

tiada set budget budget terutama set berpantang… orang akan makin sayang kita kalau kita sayang diri sendiri.

ambil vitamin untuk bantu dalaman badan kita. mungkin luaran kita nampak kurus, sexy, mantap bagai tetapi dalaman?

kita makin berusia, nak beranak pinak lebih sekali dua.

Kalau dengan mak ainul memang dah kena ceramah dah kalau tak makan apa2 walaupun selepas habis pantang.

sayangi la diri kita.

Ainul 3 kali mengadung, 2 kali Ainul amalkan set berpantang Shaklee. Bukan masa pantang je. Mengandung, menyusu pun ambil. Berbaloi kan. Mahal tapi boleh ambil sampai bila bila.

Dan Shaklee bukan herba atau ubat. Supplement yang bantu lengkapkan nutrisi yang kita hilang. Setiap kita perlu ambil sebab setiap hari kita perlu nutrisi untuk sel sel badan kita berfungsi.

SET BERPANTANG SHAKLEE

Set ni ada promosi BEST. Biasa Harga set ni RM1022. Offer bulan ni RM736 dan akan dapat cash back RM36. Best lagi sebab postage FREE, membership pun FREE

Nak set berpantang Shaklee contact
Ainul Mustafa
013-3612717
www.ainulmustafa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge