Shaklee halal ke??

Kecoh pasal ni setiap tahun.. tapi takpa kali ni JAKIM dah menjawab persoalan anda

pasal isu lecithin tak halal pun sudah saya kupas dahulu
Refer SINI
Info untuk perkongsian bersama
INFO
“GELATIN SOURCE IS BOVINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah gelatin lembu
“GELATIN SOURCE IS PORCINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah gelatin babi
“GELATIN SOURCE IS BOVINE ANDA PORCINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah campuran gelatin lembu dan babi
“VEGICAPS” – maksudnya kapsul yang digunakan adalah kapsul dari sumber sayuran.
semoga perkongsian ini dapat menjelaskan segalanya..
lecithin shaklee
Displaying 20140121_101234.jpg
ada no KKM tau
Displaying 20140121_101226.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge