Supplement Shaklee Masa Hamil Bagus ke Ambil?

BEZA PREGNANT MAKAN SUPPLEMENT DENGAN BETUL

Masa pregnant kan Anak 1st Ainul baru 26tahun. Alahan teruk. terbaring je. badan lemah, kulit kusam, hb low bacaan paling tinggi 10 je masa tu. huhu.

dan Arreessa lahir walaupun cukup 37w berat dia hanya 2.04kg. sebab ada masalah Short Umbilical Cord.

Masa pregnantkan anak no 2 , umur dah 30tahun. orang selalu cakap mengandung diusia 30an akan lagi teruk.

alahan tetap ada tapi 3bulan je. HB normal, dan pada awalnya doktor pakar cakap berat baby no 2 akan lagi kurang dari yang 1st sebab masalah Short Umbilical Cord dulu. dan kemungkinan kena czer lagi

Masa mengandungkan Maryam, Ainul konsistent amalkan supplement Shaklee dari awal pregnant , pantang, menyusu dan sampai mengandung Dahlia 3 tahun selepas tu 😄

Alhamdulillah Maryam lahir berat 2.46kg 😁 dan berjaya lahir secara normal.

walaupun ramai cakap kenapa nak membazir beli supplement ni sedangkan dapat yang free. masalahnya yang free pun tak dapat. tak tau kenapa. dapat zincofer je bila ada masa hb jatuh sikit ke bacaan 11, 10. ni paling rendah kalau dulu ni paling tinggi

jadi dah tak dapat takkan nak redha je kan. kita kerja penat penat cari duit, belanja la duit untuk diri sendiri dan anak anak. nak sihat kan.

ini yang saya amalkan 2 kali pregnant, pantang, menyusu. saya sendiri makan, guna sejak 2011. Menyusu + pantang + mengandung + supplement harian .

FULL SET KEHAMILAN SHAKLEE

✔ VITA-LEA IRON FORMULA
-Membantu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesan kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu hamil mudah pitam, lesu, kurang fokus dan lemah ingatan.
.
✔ SUSTAINED RELEASE VITA-C
-Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
-Membantu penyerapan iron(zat besi), kekurangan vitamin c menyebabkan iron tidak dapat diserap dengan sempurna di dalam tubuh badan.
.
✔ B-COMPLEX
-Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan. Membantu tubuh badan lebih bertenaga, lebih fokus, menstabilkan emosi serta menyerikan lagi wajah ketika hamil.
.
✔ ESP
-Memberikan tenaga yang berkekalan sehingga berjam-jam lamanya dan menjadikan kulit lebih licin, gebu dan anjal. Ewah 😉
.
✔ OSTEMATRIX
– Hampir 90% kalsium ibu diserap oleh bayi, maka ibu perlu menggantikan semula kalsium tersebut untuk mengelakkan berlakunya osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki, mudah letih, lesu dan nampak lebih tua dari usia.
.
✔ OMEGAGUARD
– Lengkap dengan DHA dan EPA, penting untuk perkembangan otak bayi yang sihat dan bijak.
.
Jom nikmati perjalanan kehamilan yang indah dengan set hamil Shaklee

Siapa kawan kawan yang sedang pregnant , mencari supplement untuk bagi extra pada diri sendiri & baby boleh cuba set ni. Ainul sendiri makan bukan masa mengandung je. berpantang, menyusu dan setiap hari ambil

Tak salahkan berbelanja lebih untuk diri sendiri lebih sihat dan lebih gembira dengan perjalanan kehamilan. Bila kita sihat, baby sihat tiada benda lebih berharga dari ini kan

SPECIAL PEMBELIAN SET PRENATAL BULAN NI

1. FULL SET DISCOUNT 10%
2. FREE MEMBERSHIP
3. FREE POSTAGE

dan yang beli dengan Ainul, Ainul akan bantu korang untuk penyusuan susu ibu juga. Alhamdulillah Ainul berjaya menyusu 3 orang anak sampai 2 tahun walaupun bekerja

Feedback orang lain yang Amalkan Set Hamil Shaklee

yang berminat boleh contact Ainul

www.wasap.my/60133612717/sethamil

#shakleeshahalam
#sethamilshaklee