Cloth Pad

Mungkin anda biasa dengar Cloth Diaper untuk baby kan..Tapi pernah dengar cloth Pad tak? Ainul pun baru-baru je dengar. terus la google. Research punya research rupanye konsep cloth pad ni sama je mcm cloth diaper.

Zaman nenek moyang kita dulu pun pakai kain je.dulu-dulu mana ada kotex, sofy dll la.Sebenarnya pakai kain lagi bagus.Pad biasa ni ada chemical, kalau kain aliran period akan lagi bagus.My opinion la.hehehehhe mcm doctor pulak.

So sila baca ini

Nak tau cloth pad tu mcmmana rupernyer….

                                          kredit http://www.snowdrop.com.my/2010/02/cloth-pad-pantyliner.html

Ada sapa-sapa yang penah pakai cloth pad ni tak?? share please !!!

3 Replies to “Cloth Pad”

  1. husna: ainul pun tak penah try.tp rasanya konsep cloth pad ni sama dgn cloth diapers.CD ni bsh byk kali pun tahan lama.kain pun bkn sebarang kain yg digunakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge