Kenapa Saya Memilih Shaklee Sebagai Business & Career

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Lama pulak tertinggal kan blog personal ni. banyak focus pada blog business.  Rasanya yang memang baca blog Ainul, dah tau kan yang Ainul sekarang full time buat business Shaklee. Dari beli makan sendiri , serius buat business sampai dah jadi career. Siapa sangka kan. Padahal zero bab business ni. Bukan background business, bukan dr family business. semua dari zero belajar dan belajar. sampai sekarang pun tetap belajar lagi

 

Kenapa Saya Memilih Shaklee Sebagai Business & Career

 

1.Product yang terbaik, berkesan

Semua pun tau kan product Shaklee memang terbaik dan berksan. Ainul sendiri memang amalkan sejak 2011. Asalnya untuk bagi tenaga bila menyusukan anak. Bila dah jatuh cinta sampai sekarang tetap makan

dan Ainul sendiri dapat banyak effect dari makan Shaklee. Dari macam makcik makcik walaupun belum 30tahun huhuhu, masalah hb low masa pregnant, masalah luka bersalin normal yang teruk sampai tak boleh duduk, masalah berat badan

 

 

macam makcik sangatkan. padahal baru anak 1, umur belum 30tahun. ya ALLAH malunya . sejak makan Shaklee banyak Ainul belajar. bukan sekadar makan supplement sahaja. tapi ubah gaya hidup, ubah pemakanan. macam macam la

 

 

 

Bukan Ainul je rasa efek dia tapi suami, anak anak, mak ayah, mertua , 1 family dapat kesan yang terbaik.  berbaloi beli dan konsistent makan. konsistent makan akan rasa efek berbeza. ramai yang cakap tak ok sebab tak konsistent dan tak membeli dengan pengedar yang betul.

 

2. Income lebih dari gaji Engineer

Bila kerja makan gaji nak demand lebih lebih susah. kena ikut kpi, performance dan ikut bos lah nak bagi kita extra increment ke idok. Buat business ni memang kita akan dapat dengan apa yang kita usahakan. kita rajin insyaALLAH kita akan dapat lebih. dapat lebih tu kadang tak tergambar dek fikiran. banyaknyer dapat. kalau makan gaji entah bila nak merasa

Apa yang boleh Ainul cakap adalah berbaloi sangat bekerja kuat dalam business ni . Modal tak banyak pun. Product terbaik, semau orang nak. Jadi senang nak jual

Masa dapat award bonus kereta. Bonus kereta ni minimun kita boleh dapat rm500. masa ni Ainul dah dapat 4 angka setiap bulan tanpa miss . bonus kereta je tau. Alhamdulillah kereta idaman Ainul beli masa ni dah habis bayar 4 tahun awal. sekarang tengah kumpul duit nak beli kereta idaman lain CASH . doakan ye.

 

3. Melancong FREE Setiap tahun

Dengan business ni setiap tahun Ainul dan suami dapat p melancong free. semua Shaklee tanggung. Flight, hotel, makan semua. Benda yang sangat best setiap tahun .

 

 

p US, bangkok, Korea semua free tau. InsyaALLAH tahun depan nak ke Los Angeles pulak. Harap covid ni cepat la habis. Nak p melancong enjoy dengan kawan kawan.

 

Berminat nak buat Business Shaklee Dengan Ainul

kepada yang berminat boleh contact Ainul. Terbuka kepada semua. yang bekerja, nak buat full time pun boleh. Lagi yang pernah makan rugi tak amil peluang jana income. Tak perlu nak jadi femes baru boleh buat. Ainul tak femes pun. boleh je buat

Boleh hubungi Ainul

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge