Set bersalin

Salam ….

Alhamdulillah payment untuk set bersalin telah dibuat tadi.Ainul beli dr sini. Harganye bagi murah la compare dari tempat lain.Yang bestnyer juga harga boleh runding.
Ainul beli set bersalin Nona Ruguy. Mula-mula memang pening nak decide mana set yang bagus. Semua produk pun bagus. ye mungkin ikut kesesuaian si pengguna la kot. Akhir sekali minta pandangan orang yang paling dekat dengan kita la kan. My sister la.Dia dah ada pengalaman 2 kali bersalin.Paling latest bulan 2 lepas.so masih fresh lagi.Dia yang suggestkan NR ni.Berdasarkan pengalaman dia la kan. untuk anak 1st dia guna leesa formula tp tak serasi.Yang penting ” sembelit” masa dalam pantang.sengsara katanya.eeeee…. gerun !!!
anak 2nd ni dia guna NR.mmg best la katanya. senang nak membuang.luka cepat sembuh.Badan pun nk kurus balik pun senang.jeles tgk dia.dah ada 2 org anak badan still lagi mcm anak dara.jeles:(
Apapun brand yang kita guna yang penting konsisten kan.beli mahal-mahal tp malas nk makan tak berguna jugak.
from google
Set Bersalin Ini Mengandungi :
a. Phytonatal (90 Tablets) ~ Untuk kegunaan dalaman
b. Akar Herbanika (10 Paket) ~ Untuk kegunaan dalaman
c. Herbanika Barut Krim (60 gm) ~ Untuk kegunaan Luar
d. Uncang Cuci Herbanika (10 Paket) ~ Untuk kegunaan Luar
e. Herbanika Lulur (100 gm) ~ Untuk kegunaan Luar
f. Minyak Herbanika (100 ml) ~ Untuk kegunaan luar

6 Replies to “Set bersalin”

  1. nurul dulu guna jamu semua asli dr buatan org kmpg jer ainul sbb ibu nurul yg suruh. kaluikut hati nak yg moden sikit tp ibu nurul yg suggestkan so nurul ikutkan ajer. smpi skrg nurul masih telan jamu yg sama masa nurul berpantang untuk kesihatan dalaman

  2. i pun beli NR ni.. plus felisa nye bengkung. But mcam takmo pakai je nanti, sebab i nak pakai bengkung traditional yg buat sendiri tu. Lagi effective kata org2 tua.. Btw, ur sis pakai NR ni, dia breasfeed the baby tak? Mmg takde apa2 effect ke kalau makan, and breastfeed at the same time?

  3. mrs nageb: tak sure la pilis ada ke tak..

    crystalmerah: akak mmg full bf.dia bf dl baru mkn NR ni.tak pun pam siap2.Alhamdulillah bb dia ok je.pakar laktasi pun ada bgtau suruh bf@pam dl b4 mkn jamu

  4. Hi. sy dulu pkai NR jugak. sangat best, sebb senang nk membuang. yelah time pantang ne mmg takut nk membuang sbb biasanya akan sembelit. tp dgn NR senang je, xyh 'meneran'. sampaikn phytonatal tu siap di 'rembat' oleh hubby ngn adik lg.still blh breastfeed baby. alhamdulillah bby sy x kne jaundis pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge