Skincare Yang terbukti Secara Klinikal 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari

Lambakan pelbagai product skincare dekat pasaran buatkan kita kena berhati hati dan pandai memilih.

kebanyakkan product skincare ni ada mengandungi bahan kimia seperti merkuri, MIDAZOLIDINYL UREA AND DIAZOLIDINYL UREA, METHYL AND PROPYL AND BUTYL AND ETHYL PARABEN
Jangan terlalu taksub bila nampak duta itu ini pakai nampak cantik terus beli. Padahal duta pun bukan pakai, makan pun product tu. Sekadar duta.
Boleh kajian sikit ye sebelum membeli. pastikan skincare itu bebas bahan kimia, ada klinikal test.

Apa pilihan saya?

Saya sudah 5 tahun pakai skincare Nutriwhite & Enfuselle. Pada mulanya muka saya teruk jerawat jadi saya pakai Enfuselle. Setahun la jugak pakai baru saya bertukar ke Nutriwhite.
Dah 5 tahun ni memang serasi dengan skincare ni. tak mau dah pandang yang lain. Kulit Ainul sensitif.salah sikit boleh jadi kering, menggelupas teruk.

kenapa perlu pilih skincare enfuselle ni?

Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 2 minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa 2 minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa 8 minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa 8 minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh ophthalmologist dan selamat untuk yang memakai contact lens
So for those yang mengalami masalah kulit berjerawat yang teruk, I highly recommended to try this Enfuselle Skin Care set.

ENFUSELLE BASIC SYSTEM NORMAL for OILY skin.

1. Purifying Cleansing Gel
  • Gel yang bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan
  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
2. Purifying Toner
  • Dengan tiga tindakan untuk menghentikan kerosakan pro-oksida
  • Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik
3. Balancing Moisturizer
  • Formula ringkas untuk menyubur dan melembapkan Kulit
  • Formula Enfuselle tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.
  • Terbukti secara klinikal: 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari, 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari dan 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari.
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik

ENFUSELLE BASIC SYSTEM NORMAL for DRY skin.

1. Hydrating Cleansing Lotion
  • Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit
  • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
2. Hydrating Toner
  • Meneutralkan tindak balas yang boleh merosakkan kulit
  • Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
  • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan cammomile
3. Hydrating Moisturizer
  • Melembapkan kulit sehingga 24 jam
  • Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta
  • Terbukti secara klinikal: 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari, 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari dan 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari.
  • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
  • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
  • Hipoalergenik

3 langkah mudah untuk menggunakan set Enfuselle Shaklee dengan cara yang berkesan dan mudah. Tak kiralah samada anda menggunakan Set Enfuselle jenis normal to dry atau normal to oily 🙂

Langkah Pertama

Cuci muka dengan menggunakan Pencuci Muka ( Hydrating Cleasing Lotion / Purifying Cleasing Gel ) . Hanya dengan cara mencalit sedikit sahaja gel pencuci ke atas telapak tangan anda. Kemudian campurkan dengan air bersih dan gosok2 sehingga berbuih . Kemudianratakan dan cuci ke seluruh wajah anda (elakkan bahagian mata yer)

Langkah Kedua

Kemudian selepas bilas muka dengan air bersih.Titiskan Enfuselle Purifying Toner / Hydrating Toner ) ke atas kapas muka, dan sapu ke seluruh kulit muka dan leher. Toner bertindak untuk menyegar dan merangsang kulit sebagai persediaan rawatan . (leher pon kena juga nanti muka je berseri2x ,leher berdaki pulak )

 

Langkah Ketiga

Kemudian ,calit sedikit Enfuselle Balancing Moisturizer / Purifying Toner agar kulit muka sentiasa lembab .moisturizer neh mmg best lah, memang light je tak melekit, sesetengah moisturizer lepas kita pakai rasa berminyak . yang neh memang sangat light dan tak bekminyaj! lepas pakai cuba picit2 muka anda ..rasa licin dan smooth je tauuuu) saya mmg jatuh chenta sangat2x dengan Balancing Moisturizer ini.

Langkah Keempat

Langkah akhir, sebaik sahaja waktu malam sebelum tidur. aplikasikan eye treatment di bawah bahagian mata dengan rata. Ia berfungsi untuk menyegarkan dan membaiki kedutan dibawah mata

Want a Beauty Skin ? Ask me How
 
013-3612717

2 Replies to “Skincare Yang terbukti Secara Klinikal 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge