Spa untuk wanita di Saujana Utama

Bulan puasa ni setiap hari kena bangun 3 pagi. masak sahur, siapkan kerja kerja business, kerja kerja rumah. belum sempat nak rehat, baring guling guling atas katil anak anak dah bangun. Siapkan anak ke tadika pulak. non stop tau bekerja dari rumah ni tau.
Bila dapat peluang pergi spa buat facial rasa nak lompat bintang. terima kasih husband sebab sudi hantar. Kali nak kita p jauh sikit ke Saujana Utama. Ambil angin tempat lain pulak.
Ni dia Mutiara Spa. Spa ni dekat je dengan kawasan kedai kedai Saujana Utama. Dekat sangat dengan hypermarket kat situ. tak ingat nama apa. Giant kot. hihihi
Untuk makluman, spa ni untuk wanita je tau. lelaki cik abang semua sila la lepak di kedai kedai sekitar. tak boleh masuk. kasi can la dekat wife ni nak ” me time ” kejap..
Cantik kan deko spa ni. masuk je dengan alunan muzik mendamaikan dan suasana romantis. terus rasa relax kejap. Belum lagi berfacial kann
Facial yang BEST sampai tertido uolss.huhuhuu..
Harga package di spa ini
Lulur Pakej = RM129.00
Body Scrub
Body Mask
Mandi Susu
Basic Facial
Facial V.Shape
Harga Biasa = RM149.00
Promosi = RM100.00 SAHAJA
Thai Oil Massage 
RM70.00
FREE = Herbal Tungku
Kalau yang baru lepas bersalin nak nak cari package mengurut berpantang pun ada tau. akak ni boleh datang ke rumah kita. best kann

Kalau korang nak ke spa ni boleh la contact
Jalan Bidara 9, Saujana Utama
Kuala Selangor
017-323 4797
011 – 21330291 (Cik Ema)

One Reply to “Spa untuk wanita di Saujana Utama”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge