Yahooo…………..cuti rayo :)

Hari ni ainul dah start cuti raya dah.bercuti dr hari ni sampai 17hb uollssss…kena paksa ambik cuti mandatori.hukhukhuk….
Apakah aktiviti utk hari ini & esok menjelang aidilfitri.Jom kita tgk:-

  • Mop lantai
  • tukar langsir
  • Baju baju raya
  • ambik biskut raya kt bangi
  • Basuh pinggan mangkuk yang nak digunakan raya nanti
  • cari kerepek
  • basuh bilik air
  •  apa lagi ni ye?????

ni baru je abis arrange balik perabut-perabut dalam umah.percaya tak mak buyung ni yg tolak sofa sume.en hubby keje hr ni.takpa InsyaALLAH baby ok. tak boleh malas-malas nanti baby pun jadi malas.hihihiii
Petang ni & esok nak p umah in law , nk tolong buat biskut raya & ketupat.yummy!!! tak sabo nk mkn lemang, ketupat & rendang.Malam esok plk hubby ajak p PKNS Shah Alam.nak tgk meriahnyer suasana org kt sana.Hubby ckp mmg lelong la sume mlm tu.Ainul layan je la kan.alang-alang raya kt KL.kt kampung takdernye nk kuar malam raya. dok umah tolong mak masak rendang.Takpa esok ainul story mory kt korang ye.

ok caucincau………………………

4 Replies to “Yahooo…………..cuti rayo :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge