15bulan Arreessa

1January 2012 bersamaan 15bulan Arreessa Zulaikha. Ya ALLAH cepatnya masa itu berlalu.semakin besar anak mama.

progress Arreessa skrg :-

1. dah boleh jalan.fuhh mama yang ponat nak mengejar

2. mulut dah macam bertih jagung.tidur pun nak cakap..

3. sudah mula boleh menyebut ‘ taknakkkk, minum, buat bunyi bakkk ( bunyi bekk kambing sebenarnya)..

4. sudah pandai buat muka AYU 🙂

5. Sudah pandai makan guna sudu

6. semakin manja. Tidak boleh merenggang langsung.mandi pun kena bawa.hehehehee

Semoga anak mama sihat, cergas, bijak selalu 🙂

Arreessa bawa babah jalan-jalan ye 🙂

 SMILE 🙂

Comments

  1. OmbakBaik says:

    COMELL…moga aressa membesar dengan sehat 😀

  2. are-need says:

    gamba last tu cute je muka arreessa…mcm2 memek muka die buat..hehe

  3. Ainul says:

    TQ ilya.anak ko mesti dh besar kan..lama tak jumpa ko

  4. Ainul says:

    anid: tq anid.dah mcm2 memek & bunyi dia dh pandai buat..

  5. anizarina says:

    comel laa si arressa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge