20 weeks

pejam celik pejam celik sudah 20 minggu.Jumaat ni next check up.harap sumenyer okey.perut skrg semakin menegang & membesar.tp masih blh pakai baju kurung.ramai juga yg tegur tak nampak sgt perut.hihihi
yang risaunyer skrg, berat tak naik sgt.dah 5 bulan ni, berat naik 3 kg je.normal kah itu??? Doctor pun ada tegur baby kecik masa scan dulu.ehmmmm…. rasanya dah makan banyak.kwn2 & org opis pun ada tegur badan tak naik sgt.mcm biasa je.selera makan mmg kadang2 takde sgt especially bila time penat.kenyang minum air je.kadang2 seharian tak makan nasi.makan benda lain.sangat la rungsing skrg.nanti check up kena discuss dgn doc.normal ke aku skrg..yg penting adalah kesihatan baby.tak sabar nk check up sbb nak scan.rindu nk tgk baby.
Barang-barang untuk baby pun beli lagi.plan next dpt gaji ni.bln ni duit byk betul kuar.kena tukar tayar kete la, kete kena service la, kena byr insurance kete la,road tax dh nak mati la, lesen dh expired la…….duit+duit+duit….

6 Replies to “20 weeks”

  1. TQ fathiyah.hope baby sihat wlpun kecik.tak sabo nk tggu baby awak pulak.penah cuba homeopati.saya ada bc entry awak psl miscarriage tu.saya ni pun ada masalah rahim gak.Alhamdulillah lps cuba homeopati " lekat"..hihihi rezeki 🙂

  2. Bonda mawar: blh tak lupa nama ko ruwaida ke rawaida.hihihii confuse.hihihi sorry

    Aziyana:ainul ambik enfamama.tp skrg tak selera nk minum susu.Pomepure tu harga bp??? minat gak.skrg ni pk apa yg terbaik utk baby je

    Anid.TQ anid..huhuhuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge