31 Supermum influencers in Malaysia

Pagi tu tengah siapkan kerja kerja business, husband datang bagitau yang nama Ainul tersenarai dalam 31 supermum influencers in Malaysia .. Apa tu? hahaha terkejut pulak. Tak pernah tahu apa apa pun pasal ni. Rupanya kezen husband yang bagitau dia.

Terima kasih TheAsianparents Malaysia kerana memilih Ainul diantara 31 orang itu. 30 orang lain yang lebih hebat

Tak tau la apa yang influencers  nyer kan. Blog ni Ainul tulis suka suki aje. Dari zaman sebelum kawen, pregnant, menyusu, berpantang. Memang banyak kisah mak mak , anak anak la.

Yang follow Ainul tak kira la di blog, IG or FB ke terima kasih banyak banyak. Segala teguran, nasihat amat Ainul hargai. Semoga apa yang Ainul kongsikan sedikit sebanyak memberi manfaat kepada semua. Maaf la kalau ada penulisan yang mengganggu korang ye.

Jemput la follow Ainul di Instagram :  ainul_mustafa dan facebook Ainul Mustafa

Comments

    1. ainul says:

      terima kasih 🙂

  1. Umi Kalsom says:

    Wow… Tahniah puan besau ?. Done follow

    1. ainul says:

      makin besau saya..hihihii.. tq umi

  2. Aisya Ismail says:

    Tahniah.. salam kenal.. singgah and follow sini.. =)

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    1. ainul says:

      terima kasih Aisya.

  3. eynda says:

    Tahniah!!

  4. UmmuAyyash says:

    wow hebat la kak ainul. dari dulu admire ngan kak ainul, first time kenal blogging pun join kelas dengan kak ainul dan abang joe. Saya doakan kak ainul sekeluarga terus mewah rezeki dan bahagia 🙂
    UmmuAyyash recently posted…9 Panduan Praktikal Untuk Kurangkan Serangan GoutMy Profile

    1. ainul says:

      biasa biasa je. terima kasih zulaikha. teruskan menulis blog ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge