Air Tenaga Pilihan NASA & Angkasawan

Dalam dunia engineering & sains , NASA ni tempat paling POWER GILER

Kalau korang tengok cerita Hidden Figures bagaimana NASA bekerja tu pun dah giler. Calculation math je berdarah hidung . Ko takat soalan spm susah kbat sikit nak buat petition. Macammana nak keje kat NASA

Baru ni ada baca berita seorang orang Malaysia wanita bekerja di NASA. Pehhh confem hebat giler dia. Kita dapat keje company GLC kat Malaysia pun dah tahap kembang kempis hidung canang 1 kampung

So nampak tak betapa hebatnya NASA ni. Dah la NASA tu hebat , nak minta keje kat sana confem susah giler. Nak jadi angkasawan senang ke?

Dulu pernah tengok kat tv memilihan Dr Sheikh Muzafar nak jadi angkasawan. Training dia kena pusing pusing tu apa entah lupa..

Dan disebabkan graviti bumi dengan angkasa lain, suasana lain semua lain lain la. NASA minta Shaklee buatkan SPECIAL supplement untuk angkasawan

Bayangkan kalau NASA request nasi lemak kita untuk makanan angkasawan. Pehhh confem masuk national geografi weiii..

Bila NASA yang request Shaklee buat supplement untuk angkasawan mereka, korang rasa NASA akan pilih supplement biasa biasa je. Ofcos yang SUPER HIGH CLASS, TERBAIK, BERKESAN, SELAMAT

Kalau NASA pun berani kasi bagi angkasawan dia supplement Shaklee dan angkasawan makan dan sihat balik ke bumi

Dan INI SEBABLAH KORANG PUN KENA PILIH SUPPLEMENT SHAKLEE

Tak dapat jadi angkasawan dapat minum performance drink air angkasawan pun kira power la kan

Nak baca lagi pasal angkasawan kembar ni. Kenapa sorang p angkasa sorang kt bumi.

Kajian Kembar NASA : Beza Bumi Dan Angkasa

#DDSBusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge