Alhamdulillah….

salam semua,

Alhamdulillah ainul dah selamat melahirkan baby girl secara czer pada 1 October 2010 jam 10.46pagi di DEMC shah alam.

Arreessa Zulaikha Binti Muhammad Faiz
2.04kg

nanti ainul update cite kenapa kena czer & pengalaman di bilik OT…

Comments

  1. mun-e says:

    hihi tido nganga mulut macam mak dia ;p

    nak panggil nama ape ni? arreessa? zulaikha? hehe

  2. Alhamdulillah…ni mmg musim org dpt baby eh?bezznyaaa..hepiii…
    ainul, baby arreessa comell!!siyes, nm pun comel!!

    tahniahhhh!!tahniahh!!!nti pudate.update cpt tau 🙂

  3. Mrs Nageb says:

    congrats ainul,tak sangka ainul dah deliver dulu,nanti jangan lupe cite kenapa czer eh.. and pengalaman czer tuh nanti 🙂

  4. Bonda Mawar says:

    congratz dear..baby cute hamat!
    nama pun sedap!

  5. Eisha says:

    tahniah ainul cute baby 🙂

  6. Skinny Yash says:

    ur baby so cute!!! and alhamdulillah semuanya selamat… 🙂

    and betul tahun ni musim dapat baby girl la!! :p

    congrats on ur newly born baby!

  7. Anonymous says:

    kenapa arreessa share nama ayah yg sama dgn ayah ninja? hihi

  8. Hunny says:

    comel nye your princess 🙂 i igt nk date 01.10.10.. tapi terlambat satu hari plak.hehe..congrats & welcome to parenthood!best kan jadi mommy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge