Amboi Dah Pandai Maryam Sekarang ye !!!

Ariana Maryam kenapa cepat sangat besar ni!! Bulan depan genap 2 tahun dah Maryam. Rindu masa dia baby. Padahal dok jaga dia 24jam x7days kot. Tu pun rasa macam rindu setiap saat dia membesar.Anak kedua ni selalu akan terikut mentor iaitu anak 1st. Macam Maryam, banyak dipengaruhi oleh kakak Arreessa. Bab bergaya no 1. Kalau kakak dia nak make up, si maryam tu pun amboii kemain ” nk kap..nak kap ” ( nak make up..nak makeup ) . Make up bukan muka je uolss. habis 1 badan. lingkup compact powder mac mak .huhuhu. tok sah dok berangan nak beli make up mahal mahal. lipstick mac pun anak anak celup dalam toilet. arghhh!! beli yang murah sudah. buat syarat jek.

maryam nak p shopping…sapa nak ikut?

koboi girl

que putih baru la putih.. yam pun ada crown macam dato vida tauuuu

asal p tesco ni la keje diaorg..

Gini la kisah Cik Yam (nama glemer) . Kecik kecik dah pandai melaram. Belajar dari kakak la semuanya. Mama dia selekeh je. gegirls memang gini kot kan. Naluri untuk suka melaram dah ada sejak kecil.

Bulan depan genap 2 tahun..cabaran mama nak wean off maryam pulak. Harap lebih mudah dari kakak dulu.

Comments

  1. Hahahaha, kalau cik sarah, nak pakai make up…nak pakai cream muka..hadoiii..ginilah nasib mak2 budakk "girls"

    1. ainul says:

      kan.. gegirl mmg gini. kita kecik2 mcm ni tak? hihii

    2. umminani says:

      hahaha kita kecik sama kot..mana dtg kalau x ikut perangai mak depa kan

  2. Afif Rayyan says:

    Comelnye gelagat cik yam nie.. ahaha

    1. ainul says:

      tq.hihihi

  3. Hahaahhahah kiut jer cekenit nih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge