Apa yang saya baca :)

Tak tau nak letak tajuk apa sbnrnyer.hihhiihi..Last week balik keje awal skt.so ajak adik ipar p maybank shah alam jap.nk bank in duit.ke bank kejap je.lps tu..hahahaaha melepas kan gian setelah bbp bulan tak shopping.kebetulan adik ipar ajak ke SACC.harus la melompatkan..kebetulan kt SACC ada sales buku-buku MPH .lama betul tak beli buku.beli je tp bacanyer…faham-faham ler sendiri ye.

Sempat la beli bp buah buku.sume psl pregnancy la apa lagi.p kedai news pun sibuk cari majalah PA& MA tp takda.so beli je la MAMI & BABY sbb cover dpn ada sein.hiihii

jom tgk apa yg saya beli…..

1. Amalan Wirid Ibu Semasa Hamil
*** suka sbb saiznyer yg kecil.sebesar buku 55 je.senang nk bw ke mana.ada byk doa2 utk ibu mengandung. Harga pun murah je.

2. Si Comel ku.
*** Buku ni pun ada byk info.tak leh ulas dgn lebih lanjut sbb blm khatam lg 🙂
3. 40 Hari nan Indah
*** Plh best sbb ada info dr minggu pertama hamil sehingga proses kelahiran & pantang.yang ni beli kt NEWS.
4. Mami & Baby
*** Motip beli sbb ada muka sein.tp not bad la majalah ni.byk gak info.
Kesimpulan kepada apa yang telah saya beli.hahahahaa!!!marilah kita membaca 

4 Replies to “Apa yang saya baca :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge