Baby Puree Cubes

Kawan-kawan…tolong ye..
kat mana nak cari ni????
Pureed Baby Food In A Ice Cube Tray
Picture: kredit to google “)
Kalo guna tempat buat ice tu boleh ke????
***Ohh!! Arreessa sudah 5 Bulan 1Minggu

15 Replies to “Baby Puree Cubes”

  1. Dekat Fabulous Mom ada (try check kat web dia), lagi pernah nampak kat Mom's Care kat Sunway Pyramid. Kalau nak yang cheaper ada blogger recommended ice cube tray yg ada lid, jual kat Giant. Kita pun baru nak pi beli…

  2. boleh je guna ice tray tu..kat giant ade jual ice tray siap ade penutup..murah pun murah.kt supermarket lain pun ade kot..my baby's food letak dlm tu je..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge