Baby Puree Cubes

Kawan-kawan…tolong ye..
kat mana nak cari ni????
Pureed Baby Food In A Ice Cube Tray
Picture: kredit to google “)
Kalo guna tempat buat ice tu boleh ke????
***Ohh!! Arreessa sudah 5 Bulan 1Minggu

Comments

  1. utk ape baby puree cubes ni? wah tak sabar la plak nk tgu humairah 6 months.

    mama aressa jomla shopping @ http://precioushumairah.blogspot.com/

  2. PinkGremlin says:

    Dekat Fabulous Mom ada (try check kat web dia), lagi pernah nampak kat Mom's Care kat Sunway Pyramid. Kalau nak yang cheaper ada blogger recommended ice cube tray yg ada lid, jual kat Giant. Kita pun baru nak pi beli…

  3. MyRule says:

    oo..boleh aje kalau mau pakai ice cubes tu..tapi beli yang ader tutup tau.

    And kalau nak tgk macam pic yang u post tu..kat sini ader http://kcdream.blogspot.com/

  4. Nadya says:

    boleh je guna ice tray tu..kat giant ade jual ice tray siap ade penutup..murah pun murah.kt supermarket lain pun ade kot..my baby's food letak dlm tu je..huhu

  5. Mrs Nageb says:

    wah tak sabarnyerrrrr 🙂 huhu

  6. Mrs Nageb says:

    wah tak sabarnyerrrrr 🙂 huhu

  7. deena awanis says:

    i pun dah lama cari bekas cam ni untuk store puree..x jumpa laa..kalau jumpa, btau beli kat ne ek..

  8. ARNA says:

    bestla kcdream tu.
    benda yang jarang jumpa dia jual

  9. Ainul says:

    Mrs.aisheiteru: tempat utk simpan puree.nanti blh simpan bt stok ")
    InsyaALLAH nanti arreessa p jln2 kedai humairah

  10. Ainul says:

    PinkGremlin: FM & Giant ada ye.nanti kena tgk la. tq dear

  11. Ainul says:

    MyRule : ainul ada gak tgk kt kcrule tu.tp blm decide nk beli.just tgk2 je

  12. Ainul says:

    Nadya : awak pun beli yg Giant ye.kena beli gak la..hehehhe

  13. Ainul says:

    Khaleelah: mmg tak saboooo

  14. Ainul says:

    deena: ramai ckp kt Giant.nanti ainul dh jumpa ainul cite ye

  15. Ainul says:

    Arna:A'ah KCdream tu mmg best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge