Basic Marketing Kelas di Sunway Pinnacle

Sabtu lepas di HQ Shaklee Ainul dan suami di tugaskan untuk berkongsi pengalaman mengenai basic marketing dalam business Shaklee.

Alhamdulillah ramai juga peserta yang hadir. Yang best 28hb tu ada 3 kelas serentak di HQ, Kota Bharu dan di Sarawak. 

Kelas bermula dengan kelas basic by Faiz Saaid . Mengajar benda paling basic sekali. Apa tu? kena la datang ke kelas ye
selepas itu baru part saya. bagaimana nak TOUCH hati customer….jeng jenggg
kusyuk para peserta mendengar saya membebel.. layan kan je la ye..hiihihihi
Kelas setengah hari yang relax dan santai. Anak-anak harus la ada kan. ini kan business bersama. Anak-anak pun happy dapat berjumpa kawan-kawan
Maryam pun kemain tau nak berkawan jugak. Bukan nak mama dah.. Senang keje mama. Dapat la mama bagi talk dengan tenang
kelas yang BEST sangattt.. semoga ilmu yang dikongsi dapat memberi manfaat kepada semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge