Cabaran 30 hari Blogging day 4: Tips kemas Rumah

Tajuk cabaran blogging di hari ke 4. Tips kemas rumah. Apa tips yang best ye? Kemas rumah ni besar juga skop dia. Jadi Ainul ambil bahagian dapur. Baru kemas dapur la katakan. hehehhee. Dapur dah kemas tau. Cuba baca entry ni. kemas tak? hehehe

Tips Ainul hari ini adalah bagaimana nak susun cawan cawan dalam laci. banyak la jugak cawan sampai penuh laci. Bersepah kan.

Asalnya ainul susun macam ni ye. Tapi makan ruang. Lepas tu tak berapa kemas.

Selepas mendapat tips dari group kami suka susun atur ..
caranya mudah aje.. anda perlukan ni 
beli dekat tesco tak sampai RM5. Kaler harus pink..hehe
susun cawan cawan bertingkat.. macam gambar dibawah

dan hasilnya
Mai la join group kami suka susun atur
Ainul dah jadi obses nak kemas rumah. Bagus la kan.. Kalau dulu dapur macam gudang..huhuuh..sekarang kemas la sikit. Seronok je nak masak.
Apa tips kemas rumah korang pulak? 

Comments

  1. sy pun suka group tu..pepagi hari mesti tgk…dapat byk ideakan nak mengemas…..

  2. AMIIZAA says:

    salams kenal & follow ainul dr kak mieja:)

  3. ainul says:

    halimaton: obses kan. hari2 saya tgk. group yg bgs sebab bg motivasi pd org malas mcm saya.

  4. ainul says:

    kak mieja: TQ kak. saya follow akak jgk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge