Cabaran 30hari Blogging Day 26 : Kids

Business Shaklee ni bukan sekadar boleh tambah pendapatan malah dapat eratkan silaturrahim. Hubungan saya dengan sideline/ adik beradik shaklee saya sangat akrab. Kami tak kisah pasal persaingan malah sering berkongsi idea, tips macammana nak berjaya. Kami sering p melancong bersama-sama tau. Macam p jogja & jakarta dulu . Anak-anak kami juga sangat rapat. Dah macam adik beradik. Bila lama tak jumpa rindu betul. Setiap hari sebut nama kawan-kawan

Anak-anak kami membesar bersama. Ke mana sahaja aktiviti kami bawa mereka. Sebab tu la mereka ni sangat rapat. Sibuk main je. Kecoh pulak tu. Kalau makan kat kedai tu kami la paling ramai dan bising

Arreessa dengan anak kak rozita melaka. Sudah pandai selfie tau.budak zaman sekarang

Maryam, Tihani & Adeef.. 3 sahabat..sebaya dan bambam…anak shaklee ni sebab mak-mak diaorang 100% makan shaklee semasa hamil

Arreessa & mia… kaki posing mereka ni. ni majlis pertunangan adik ainul. mereka pun datang memeriahkan majlis

Best friend Arreessa iaitu Wafiy. kalau jalan berpegangan tangan lagi. 
Semoga persahabatan mereka juga berkekalan sehingga besar. nanti tunjuk gambar masa kecil ni mesti malu. mandi, tido sama-sama….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge