Cabaran 30hari Blogging Day 6 : My love

Cabaran 30hari Blogging Day 6 : My love
Maraton lagi cabaran ke 5 ni. Unifi ada problem pulak. Rupanya ada masalah kabel dasar laut. Harap cepat la selesai masalah ini ye.
Entry khas untuk my love..my soul… my best friend.. my husband…
Selalu cerita pasal anak je kan. Husband pun tulang belakang kejayaan isteri. Imam yang sentiasa berada di depan membimbing saya
11 tahun genap perkenalan kami.10tahun  bercinta. Kenangan baju kuning segar dalam ingatan. Hampir salah masuk kelas di UTM dulu. 1st dating di Angsana ditemani 2 org sahabat baik saya. Makan nasi pun 2-3 sudu je.tak habis ok. Sekarang? 2-3 pinggan.hehee
Suka duka..ketawa menagis bersama.ketika saya jatuh awak tarik saya bangun.. saat saya di atas awak selalu tegur jangan lupa diri.
Terima kasih sebab support saya dalam biz shaklee. Bukan sahaja support tapi buat bersama sama. Biz ini la akan diwariskan pada anak anak. Ye biz shaklee ni boleh diwariskan.keje keras kami untuk besarkan empayar AinulMustafa Sdn Bhd.Amin!!!
5 tahun baru usia perkahwinan kami. Dikurniakan 2 puteri. 5tahun menguji kesabaran, kesetiaan. Semoga kita bersama hingga ke syurga.

2 thoughts on “Cabaran 30hari Blogging Day 6 : My love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge