Hot WheelsTrack Builder System kini di Malaysia

Hot WheelsTrack Builder System kini di Malaysia
Siapa peminat hot wheels ? Mesti ramai minat kan terutama yang ada anak lelaki. Baru baru ni Hot Wheels ada keluarkan design terkini untuk track kereta hot wheels. Kiranya lebih mencabar dan menyeronokkan

Pada 3 Mac 2016, Mattel Asia Tenggara memperkenalkan Hot Wheels® Track Builder System ™, satu rangkaian baru dan lebih baik trek Hot Wheels® dan aksesori yang menggalakkan kanak-kanak lelaki untuk bereksperimen dengan bangunan trek kreatif.

Dari kiri ke kanan: Ms. Loo Hoey Theen, Senior Manager, Marketing, Sunway Pyramid, Ms.Christine Chan, Senior Brand Manager Mattel Southeast Asia – BOYS, Ms. Feina Leow, Marketing Manager, Toys ‘R’ Us, Malaysia melancarkan Hot Wheels® Track Builder System™.

The Hot Wheels®Track BuilderSystem ™ termasuk “Hot Wheels®Track Builder ™ Starter Kit Playset”, menawarkan jumlah mengesankan piecesthatallows kanak-kanak lelaki untuk memulakan koleksi mereka.

Pelbagai guna keping boleh digunakan dalam kombinasi yang hampir tidak berkesudahan begitu menyeronokkan menyimpan membina! Terbaik dari semua, pemegang utiliti boleh digunakan sebagai penurunan graviti hook forum atau mengadakan semua komponen dalam kit tersebut bersama-sama untuk penyimpanan mudah dan portability.
“Hot Wheels® Track Builder ™ Asisten Essential” mempunyai accessoryto mengembangkan sistem. Terdapat lima jenis berbeza untuk dipilih; “Spin Pelancaran”, “Loop Pelancar”, “Angkat & Pelancaran ™”, “Turn Kicker” dan “2-Lane Pelancar”.

Untuk promosi kali ini, Hot Wheels menawarkan :-

Untuk pembelian 3 kereta basic Hot Wheels akan diberikan 1 lagi tambahan kereta secara percuma.

Dengan pembelian sebanyak RM150 barangan Hot Wheels (termasuk salah satu set trek) membolehkan anda menerima 1 edisi terhad kotak penyimpanan kereta Hot Wheels(yang berharga RM99) dan juga 1 hadiah istimewa Kotak display Hot Wheels bagi mereka yang sudah mendaftar menjadi ahli Leo Club (kelab kanak-kanak) Sunway.

Bersempena dengan pelancaran Hot Wheels® Track Builder System ™ ibu bapa, anak-anak
dan peminat Hot Wheels® boleh berseronok dan bereksperimen dengan 


Hot Wheels®Track set terbaru di siri penjelajahan “Make It Epic”di pusat membeli seluruh Lembah Klang bermula dari 2 Mac 2016 sehingga 10 April 2016 diantara 10:00 pagi -10:00 malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge