Magic Touch By Mama Cery

Cerita 2minggu lepas di Seri Kembangan.Magic touch by Mama Cery. Siapa Mama Cery ? Dulu dia ex jurutera Petronas yang sekarang adalah Jutawan Shaklee. Income dia?? Kalau tengok mesti nanges. Sebulan income 6 angka.kalah CEO tue.hehehe

Alhamdulillah terpilih bersama anak-anak Shaklee saya ke kelas ilmu beliau. Ilmu yang sangat berharga dan ianya PERCUMA. Tiada bayaran yang dikenakan. Seronok sangat ramai anak cucu Shaklee saya join sekali. Yang datang dari jauh semata-mata mahukan tips, rahsia orang berjaya. Nak berjaya perlukan ILMU kalau tak sesat la kita

Kelas bermula jam 2.00 petang. Ainul & husband dan bertolak dari Shah Alam jam 12.00 tengah hari lagi. Sebab ada orang nak COD mealshakes. bayangkan hari tu kami bawa 22tin mealshakes. Pehhh licin dalam masa beberapa jam je. Alhamdulillah… Thank you ALLAH.

Hari tu Ainul diberi tugas untuk topik Marketing menggunakan FB dan blog. Sememangnya kami menggunakan medium online 100%. Pada mulanya Ainul nak present tapi Ainul serahkan pada husband sebab dia lagi hebat bab online marketing ni. Ainul support sikit-sikit dari belakang. Ada Arreessa yang nak mama ye. Susah la sikit nak present.

My hero tengah present topik HOT petang itu.. 
Alhamdulillah banyak sangat ILMU, TIPS, RAHSIA dari Mama Cery dan kawan-kawan yang hadir. Bukan senang nak jumpa mama cery ni. kena kejar dia. Yelah ramai lagi orang yang berebut nak jumpa dia. Kagum dengan dia ..Jutawan Muslimah yang sangat humble. Saya mahu jadi macam dia ..Amin!!
Akhir sekali sesisi wajib setiap masa ..hehehe
Anak-anak cucu Shaklee saya yang HEBAT.. tahniah anda semua 
Kelihatan Arreessa yang bad mood sebab dah mengantuk. Seluar pun dah taknak pakai. Layan je gambo sexy dia ni.hehehe
Antara sebab kenapa saya suka group Shaklee ni sebab kelas, majlis apa-apa kami mesti bawa anak. Ke mana sahaja tanpa tinggalkan mereka. Sebab Shaklee family business. Business ini la yang akan anak-anak kami warisi. Bersusah payah kami hari ini untuk anak-anak di masa depan.
Jumpa kita di puncak jaya..AMIN!!!

2 Replies to “Magic Touch By Mama Cery”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge