Mana satu pilihan hati

2013 semakin hampir…

Tahun depan plan nak hantar Areessa ke pre school. Sekarang ni banyak la sangat pre school.sediakan duit jek.. hehehe

antara pilihan 

1. Montessori

 
berkenan sangat nak hantar Arreessa ke sini. Tapi harga kalau full day boleh tahan jugak.erhh..kalau half day agak affordable tp sapa pulak nak ambik Arreessa kalau half day ? huhuhu
Ada ballet,swimming katanya. ala comelnyer Arreessa menari ballet ..hihi
Lagi satu kalau cuti sekolah diaorg pun cuti.lorrrr kemana pulak nak letak Arreessa ? nak hantar ke rumah parents? NO NO taknak susahkan mereka lagi
2. Little Caliph
harga yang affordable. Ok la utk pre school kan. Setakat ni berat ke arah sini la. Program pun Islamic English. tp tak sure ada ke ballet, swimming sume.
3.Genius Aulad
Harga tak mahal sangat tapi kebayakkan GA ni atas lot kedai. bila baca blog orang lain mcm ok jgk GA ni. Akan dipertimbangkan
Banyak lagi tapi nanti la sambung, hihihi

5 Replies to “Mana satu pilihan hati”

  1. Ainul, kalau tak silap, BBIM utk full day student time school holiday diorang still open. Tp utk yg full day saja.

    Kalau kita prefer Little Caliph kot sbb suka nk tgk dia hafal ayat Quran hehe. Cuma kena tunggu dia 4years dulu la.

    Btw moga dapat pilih dgn tenang. nak cr school anak pun boleh pening berbulan bulan. 🙂

  2. BBIM bulan 12 pun ada kelas gak. Tapi ok la kalau RM 500 smpi petangkan. Genius Aulad fees dah naik RM268 next year. 3 jam jer…Anak I hantar situ 8.30am-11.30am. Little Caliph pulak fees ikut area, ada yg RM190 ada gak yg RM 230.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge