Maternity Photoshoot

Hari ni sudah masuk 35 minggu. so lagi 1 minggu untuk menjangkau ke 9 bln.sekejap nyer masa tu berlalu.
Plan sekarang ni nak buat maternity photo shoot. Dah 9 bln baru terkedek-kedek nak buat.hiihihiihi……Photographer nanti kita org cari kawan-kawan je.Dah bgtau dia tp blm bg feedback apa-apa sbb time cuti raya ni banyak kenduri-kendara…Tak pun abang ipar ainul je.sbb dia ada DSLR..so jimat duit.
Hari ni google pose maternity photoshoot ni.

berkenan yang ini….

maternity_portrait65
cantik kan scene ni..

maternity_portrait86
suke gak yg ni tp tang nk tunjuk perut tu mcm segan la.aurat!!! hiihihii

professional pregnancy pictures

aksi terbang..best gak ni.

credits to http://www.momphoto.com/

tp kalo dpt mcm ni………………….. best jgk 🙂

18sx……………………..hihihihihhii

Comments

  1. Kakak Mun-e says:

    hahahahah selamat hari raye ainul…pic yg last tuh x bley x bley…heheheh

  2. Ainul says:

    pengsan sume org..perasan la body mcm britney spears…

  3. Mrs Nageb says:

    buatlah yer pregnancy photoshoot 🙂 nice 🙂

  4. NURUL says:

    dulu nurul maternity shoot masa betul2 tgh sarat ainul. lepas 4 hari bergambar di studio terus nurul bersalin. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge