Mencari Business Partner Income 4 Angka Modal Bawah RM100

Ainul tengah mencari business partner Premium Beautiful fulltime and part-time sebagai wakil ainul di setiap negeri…income bermula RM3000…Training provided dan semua strategy business akan di guide oleh Ainul…Inbox me,email me at ainulfadzilah@gmail.com or call me 013-3612717..

Oh MAAF !!  Ainul dah STOP buat business ni . Tak sampai setahun pun buat.huhu kenapa?

Bukan salah sesiapa. Salah diri sendiri sebab tak ikut cakap mentor, tak buat apa yang mentor suruh buat. mana nak berjaya.huhu . Ainul sendiri yang salah sebab tak boleh bagi komitment sepenuhnya dalam business premium beautiful ni dan tak mampu nak ajak orang laburkan RM20k. Jangan tiru macam Ainul ok.

Apapun Ainul nak kongsi apa yang Ainul buat sekarang. Alhamdulillah dah masuk tahun ke 6 buat business ini. Semuanya berlaku dengan tidak sengaja. Suka makan, rasa efek yang best terjadi ahli dan terdapat 4-5 angka. ehhh!! dan sampai ter resign engineer focus buat business ni sampai sekarang. Bukan Ainul je malah husband pun stop buat PHD dan sama sama buat business ni

Ainul masih Mencari Business Partner Income 4 Angka Modal Bawah RM100 . Jika anda berminat boleh hubungi Ainul di 013-3612717 atau email ke ainulfadzilah@gmail.com

 

kenapa Ainul suka Buat Business Shaklee ni Berbanding Premium Beautiful

Ainul nak minta maaf ini bukan nak kondem mana mana pihak. Ini dari pengalaman Ainul je tau. Apapun korang kena rajin membaca, kaji dulu sebelum join mana mana ok

1. Modal 

Nak buat business kena la ada modal kan. Kita semua pun tahu premium beautiful nak kena ada modal RM20k. mana nak cekau RM20k lain la gaji kau RM50k sebulan. takat RM20k tu celah gigi je. Maka kenalah buat loan. huhu . Takde masalah buat loan janji ko boleh jual premium beautiful 10 pasang dalam masa kurang dalam 1 bulan. zass terus boleh bayar balik loan kan.

Modal buat business Shaklee hanya RM69. daftar ahli je. lepas tu suka hati nak keluarkan modal berapa untuk buat stok. taknak buat stok pun takpa. takde masalah pun. ada orang order, p shaklee beli dan pos. untung runcit simpan.

 

2. Product 

Premium beautiful ni bagus. tapi yang tak berapa best sebab orang akan beli sekali je. takde repeat order. sebab tu kena cari orang buat business je. bukan menjual sangat pun. Lepas tu premium beautiful ni ada research ke? Tak pernah jumpa saintis yang buat pun. mungkin pangkat biasa biasa so tak layak jumpa.

Shaklee ni makanan kesihatan. Sebulan orang beli seribu pun pernah. Bulan depan beli lagi. Jadi order sentiasa ada. Semua seisi keluarga boleh makan. dari anak, suami isteri, mak ayah. Besarlah market kita. Bukan perempuan je boleh guna.  Vitamin Shaklee saintis yang buat, research. Bukan hentam kromo je campur itu ini siap.. ada product 8 tahun punya research. berani cakap sebab dah jumpa sendiri saintis Shaklee. Malah dah pergi HQ Shaklee dekat USA

mencari business partner

mencari business partner

Saintis wanita ni dah berumur 63 tahun. Cantik kan. yelah dah beruluh tahun makan vitamin Shaklee. takde bahan kimia yang merosakkan dalaman. malah makin nampak muda.

 

3. Marketing plan 

Dalam mana mana business , marketing plan sangat penting. Ramai orang tak suka MLM sebab orang atas makin kaya. Ye sebab marketing plan dia nak suruh kita cari orang je.

Apa yang Ainul suka business Shaklee bukan siapa dok atas akan kaya tapi siapa rajin dia kaya. Bonus diberi berdasarkan usaha ko. Kalau orang bawah lagi hebat bonus dia lagi besar. Tak tipu sebab ianya betul terjadi pada Ainul. Happy sebab anak didik Ainul , dia dulu naik pangkat tertinggi dalam Shaklee dari Ainul. dan bonus dia lagi besar. Jeles?  Bangga tau sebab kita berjalan lahirkan orang yang berjaya. So siapa yang nak jadi macam dia, meh jadi anak shaklee Ainul.

 

Maaf sekali lagi kalau ada yang tak puas hati. Ainul hanya kongsi dari pengalaman Ainul sahaja. Ainul kongsi benda yang best kalau Ainul sendiri rasa best. Kalau business Shaklee ni tak best takkan Ainul dn suami giler buat full time. lepaskan kerjaya engineer, buat phd kot. Kalau tak best kami tak buat sampai sekarang dah 6 tahun.

 

Mencari Business Partner Income 4 Angka Modal Bawah RM100

Mencari Business Partner Income 4 Angka Modal Bawah RM100. Adakah anda berminat?

Jika berminat boleh hubungi Ainul di 013-3612717 atau email ke ainulfadzilah@gmail.com

 

 

 

Comments

  1. NURUL NAQIBAH says:

    Tolong terangkan berkenaan Premium Beautiful fulltime and part-time.

    1. ainul says:

      maaf dah tak buat business ni dah lama dah. saya buat business lain skrg. berminat boleh contact saya 013-3612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge