Nursing Dress

Sepanjang 1tahun 5bulan breastfeeding Arreessa tak pernah ada official nursing dress. Pakai baju yang ada je.Kurung moden pun ainul pakai dan tiada masalah untuk nursing. Teringin nak beli tetapi design yang ada tak cantik boleh tak? hehehehee…jangan marah ye. Ini citarasa Ainul la. Kebanyakkan fesyen ala ala makcik-makcik. Muslimah gitu. Bukan menolak yang menutup aurat tapi lagi cantik yang menutup aurat dan design pun cantik. Islam pun suka kecantikan kan…hihihi..statement ni harus kena hentam.Lantak la..

Plaing tension orang putih punya nursing dress/ top memang cantik. simple, tak sexy , cantik. Nampak pun exclusive.

 
yang ni p opis cun 🙂
 
yang ni xnampak mcm nursing dress pun kan?? i likeeeee…
Kat Malaysia kat mana nak cari design macam ni???  korang selalu beli nursing dress/ tops kat mana? 

7 Replies to “Nursing Dress”

  1. misha: ainul faham.penah gak buat mcmtu.tp selalu pakai baju mcm biasa je.pandai2 la cover.tp kalau ada nursing tops yg cantik & murah best jgk kan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge