Perut Buncit !!!! jom sit up macam Che Ta

Lepas berpantang makan tak jaga, minum ais pulak..perut kembali buncit !!! Oh!! Tidakkkk

Kalau tak kawal boleh over buncit ni. Nanti mula la jeans nak sarung pun tak muat nak zip.huhuuhuu

Apa nak buat? 

Tips Che Ta adalah buat Sit Up 400kali sehari….hahhaaa

Pelakon jelita Rozita Che Wan mengaku takut gemuk dan mengamalkan senaman ‘sit up’ sebanyak 400 kali sehari untuk memastikan perutnya tidak buncit.
Rozita yang lebih mesra dengan panggilan Che Ta, berkata, senaman ‘sit up’ terbaik untuknya kerana dia tidak ada masa untuk ke gim.
“Tak susah buat ‘sit up’. Saya buat secara berperingkat-peringkat dalam sehari,” tuturnya.
Ibu beranak dua yang sudah mencecah usia 40 tahun ini turut mewarisi petua kecantikan daripada ibunya.
“Saya tidak makan makanan segera. Saya juga tidak minum air gas dan hanya makan nasi. Tetapi saya lebihkan pengambilan protein dan sayur-sayuran. Saya kurang makan udang dan kerang sebab malas nak kopek,” katanya.
Jom try buat sit up cara Joanna Soh yang simple. Sambil tengok tv pun boleh buat
Supplement Shaklee yang membantu untuk perut buncit ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge