salah ke???

salah ke kalau saya teringin nak makan mcD sbb dah lama tak makan?

salah ke kalau saya main soduku sbb nk isi masa lapang kt opis( sbb takde keje)..
salah ke???? asyik kena tegur ” pregnant ke? ”
Adakah kalau xpregnant tak leh teringin nak mkn apa-apa & main soduku.dl ms study pun selalu je main soduku wlpun tak le pandai sgt.
kdg2 rasa tertekan dgn soalan-soalan ” dh pregnant?, dh ada isi?”.. arghhh mcm tak le soalan lain.
saya nak pregnant tp blm rezeki lg.pls la jgn la asyik tanya je.menyampah la.cuba letak diri anda semua di tempat saya.mesti la tension ( mungkin anda tidak, saya tak tau la)
mungkin saya terlalu emotional.entah la.tp saya stress!!! nasib baik hubby banyak bantu tenangkan saya. i love him so much 🙂
*** kena berusaha.azam thn ni ***

14 Replies to “salah ke???”

  1. manusia gitu la. mula2 tanye bile nak kawen? pastu dh kawen tanye bila nak dpt anak? dah dapat anak sorg tanye plak bile si kakak ni nak dpt adik?

    soalan2 ala2 joyah gitu x kan non stop..

    jgn layan dan buat x tahu je ok? hehe sabar sabar 😉

  2. saye pun tensen gk dgn soalan2 bile nak kawen..pasni nk get ready ngan soalan bile nk pregnant plak…

    dah la sy ratu asam, tatau la kut ps kwen kena serbu ngan soalan same..wat dunno jea, kite baru 25

  3. hai ainul yg nama sama ngan kite..hehe
    saje nk komen entri ni..
    saya pon benci soalan itu..
    benci benci benci kannnn….
    mungkin setengah org saje je nk wat borak..tp setengah org mmg menyakitkan hati..kite kat ofis asyik dilanda soalan mcm tu.ade tu bley ckp mcm ni.."bila hang nk beranak.nanti hang dh tua anak kecik lg".. bile dpt soalan tu trus mcm g toilet menangis…bukannye kite xnak..:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge