sekejapnyer masa itu berlalu

pejam celik pejam celi Arreessa dah 8 bulan. mama Arreessa dah 27tahun..ehmmmm sekarang pun dah bulan 6.kejap je kan masa itu berlalu…

masih terkenang lagi Arreessa ketika ini..

sekarang ni…

tak lama lagi anak mama ni setahun..nak buat birthday party la utk Arreessa..boleh ajak Adriana,Rayyan, Marreessa,Rafique,Uquel,Humairah, Zahin..sapa lagi kawan Arreesssa ye “)

Comments

  1. deena awanis says:

    betul..how time flies..rasa cam baru lg kenal masa masing2 preggy..skrg sume dah besar..mesti best ni kalau dorang meet up..ihihihi

  2. rizaros says:

    auni jgak..wah xmalu btul..hahah

  3. Ayuraza says:

    Salam..comelnya aressa..BW sini..follow u ok..hehe 😛

  4. eh humairah tu cik merah ke?

  5. Ainul says:

    deena: p kan party cyrus sabtu ni? blh la bw rafique jumpa arreessa ")

  6. Ainul says:

    ros: auni kwn arreessa jgk ")

  7. Ainul says:

    ayuraza: tq dear ")

  8. Ainul says:

    mama cik merah: humairah aka cik merah la tu…

  9. Ainul says:

    intanberlian: tq tag ainul

  10. Hunny says:

    tecik nye arreessa dlu.skang dh 8 bulan.cepat je besar.pastu makin comel lote.*muahhhh*

  11. Dayu says:

    cha nak dtg bleh tak aunty???
    ibu tu mmg suka bday party ni
    dia kata abwak cha bersosial tp cha tgk macam dia je yang bersosial lebih

  12. Ainul says:

    hunny: TQ..sama la dgn adriana ")

  13. Ainul says:

    dayu: InsyaALLAH kalau jadi.berangan je lebih mama arreessa ni.hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge