SkinCare Paling BEST Sampai Suami Asyik Pandang Aje

Sejak dari zaman sekolah menengah Ainul antara kategori orang yang mengalami masalah kulit muka. Muka berjerawat, tona kulit tak sekata. Pernah dulu zaman kt UTM kan salah pakai product. dah la mahal.huhuuhu.. habis satu muka menggelupas. dah la menggelupas pedihnya ya ALLAH.kalau panas tu lagi la kering, pedih sakit la. huhuhu

Skincare bukan yang mahal je pernah cuba yang murah pun pernah jugak. Hasilnya sama. Ada sesetengah product tu makin teruk jerawat naik ada la. Parut jerawat jadi hitam.

Paling stress bila kulit kering ni bila nak pakai makeup. Compact powder macam taknak lekat. Muka macam buruk giler la. Nak kena letak moisturizer, concealer la.. 10 inci make up. lepas tu nak solat jenuh nak tanggalkan balik.

Ni muka masa nak kawen.. bayangkan muka teruk ni jenuh nak kena make up cover parut jerawat yang ada. huhuhuuu
Selain vitamin untuk kulit sebab kita kena jaga dalaman dulu kan. Ainul guna SkinCare Brand Nutriwhite
Apa yang BEST GILER pasal Nutriwhite ni?

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

Overnight Renewal Whitening Cream

  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

Gentle Deep Foaming Cleanser

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan

Soothing Radiance Whitening Softener

  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan

Gentle Action Makeup Remover

  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

Daily Defense Whitening Essence

Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:

  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit

Spot Whitening Treatment

  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus

Want a Beauty Skin ? Ask me How

013-3612717

2 Replies to “SkinCare Paling BEST Sampai Suami Asyik Pandang Aje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge