Telekung untuk kanak-kanak

Melentur buluh biarla dari rebungnya. Arreessa dah pandai request nak telekung macam mama. Kalau kita pakai yang kaler-kaler dia pun nak juga. Jadi belikan la 1 untuk dia. Semangat dia nak solat.

Ainul beli telekung ainul & Arressa dekat Bydasharis. Serius kain memang best. sejuk je. 

Ini telekung Arreessa. mama dia punya sama je colour so tak perlu la tunjukkan 

yang lagi best…
dapat bag sekali. jadi senang untuk dibawa ke mana-mana
Korang boleh pilih nak warna apa. Untuk anak-anak ada saiz nya

Korang yang nak tempah tu boleh la contact Facebook : Bydasharis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge