wedding cake

Alhamdulillah 9 July lepas my sister yang sah menjadi isteri. Congrats to both of u.semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin!!!

memandangkan my sister & her husband still study kat Moscow sana, so semua preparation kami adik-beradik yang lain yang uruskan.

Ainul telah ditugaskan untuk handle bahagian door gift, wedding cake.Mencabar jugak nak cari cupcakes,cakes yang sedap + cantik kat area kangar tu.Yelah kitaorang pun bukan la orang sana.Masih baru disana.Jadi takle tau sangat sapa-sapa yang buat cake yg sedapkan..huhhuu

Nasib baik skrg ni order2 main online je. Google punya google terjumpa la website ni..Najah Bakery 
tengok punya tengok akak ni rupanya penah buat cake untuk Raja Muda Perlis tau..So agak yakin mesti sedap”)

nak deal dgn kak najah ni pun senang.by phone , email je…hehehe

tadaaaaaa… ini dia wedding cake & cake untuk hantaran.Ramai yang puji especially cake utk hantaran.lain dari yang lain. Ada tetamu yang datang siap ambik no kak najah utk tempah untuk anak dia pulak.

 cake hantaran yang menjadi perbualan ramai “)
pictures are from Najah website
So sapa-sapa kat area utara tu yang nak order dgn kak najah ni boleh la contact beliau ye. 
Kak Najah : Najah- 012 5735856 / salju79@yahoo.com

Comments

  1. anizarina says:

    waaa…echa dh kawin…cngrats..jap..aku pk dia dh abes..paper hal..lawo kek nie..:):)… i like

  2. ain_nia says:

    cantik..mmg lain dr yg lain..

  3. najah says:

    sis ainul dear,
    mekasih sbb tolong promote
    -kaknajah-

  4. wahhh… kek tuh mmg kelasss….
    lain dari yg lain…

  5. ombakbaik says:

    cantek2…

    ainul da tak dok gerik ke??

  6. deena awanis says:

    cantik kek tu..bakal doc laa katakan..=)

  7. Eisha says:

    creative la wedding cake ni lawa!

  8. Ainul says:

    rina: cantek kan kek ni.geram je tgk ")

  9. Ainul says:

    ain_nia: tq dear..dpt idea pun dr blog akak najah ni.dia bt cake kemeja rasanya.terus dpt idea bt baju doctor plk

  10. Ainul says:

    kak najah:welcome kak.tak promote apa2 pun.bgtau cake akak cantik je ")

  11. Ainul says:

    zue:TQ zue..nanti blh order ye

  12. Ainul says:

    ilya: umah kt gerik ada lagi.kampung halaman terchenta tu..ayah ainul kena tranfer ke kangar.bila pencen balik la gerik balik

  13. Ainul says:

    deena: agak-agak kalo kita nk cake gambar apa ye? ainul bt cake topi engineer blh? hehehe

  14. Ainul says:

    eisha: tq..nanti blh order utk ko plk ")hehe

  15. Ainul says:

    eisha: tq..nanti blh order utk ko plk ")hehe

  16. anizarina says:

    tuh laa ilah..cantik sgt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge