wedding cake

Alhamdulillah 9 July lepas my sister yang sah menjadi isteri. Congrats to both of u.semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin!!!

memandangkan my sister & her husband still study kat Moscow sana, so semua preparation kami adik-beradik yang lain yang uruskan.

Ainul telah ditugaskan untuk handle bahagian door gift, wedding cake.Mencabar jugak nak cari cupcakes,cakes yang sedap + cantik kat area kangar tu.Yelah kitaorang pun bukan la orang sana.Masih baru disana.Jadi takle tau sangat sapa-sapa yang buat cake yg sedapkan..huhhuu

Nasib baik skrg ni order2 main online je. Google punya google terjumpa la website ni..Najah Bakery 
tengok punya tengok akak ni rupanya penah buat cake untuk Raja Muda Perlis tau..So agak yakin mesti sedap”)

nak deal dgn kak najah ni pun senang.by phone , email je…hehehe

tadaaaaaa… ini dia wedding cake & cake untuk hantaran.Ramai yang puji especially cake utk hantaran.lain dari yang lain. Ada tetamu yang datang siap ambik no kak najah utk tempah untuk anak dia pulak.

 cake hantaran yang menjadi perbualan ramai “)
pictures are from Najah website
So sapa-sapa kat area utara tu yang nak order dgn kak najah ni boleh la contact beliau ye. 
Kak Najah : Najah- 012 5735856 / salju79@yahoo.com

16 Replies to “wedding cake”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge