Western Food Sedap Di TTDI Kuala Lumpur

Sekali sekala dapat makan western food best jugak kan. Tapi kannnn nak cari western food yang sedap dengan harga berpatutan dan halal adalah susah. Kebanyakkan nya mahal baru la sedap. Nak tak tahu tempat makan western food yang sedap di Kuala Lumpur ni? 
Baru baru ni Ainul pergi ke TTDI Kuala Lumpur. Ajak husband makan di KulCats Barrio Taman Tun Dr Ismail, KL . Senang sangat nak cari cafe ni. Korang tahu One Utama tak? dekat sangat dengan OU ni.  Cafe ni terletak berdekatan area deret kedai kawasan perumahan. 
Suasana cafe yang sempoi, relax dan selesa. Bawa anak anak pun sesuai sangat. Ada tempat duduk di luar dan di dalam. Boleh pilih mana yang korang suka. 
Apa menu BEST, Syiok di sini?



Febret Ainul adalah ini

 
Mentang mentang la berdetox … makan salad je? eh takla. Semua tu Ainul dah ngap. hahahaha. Salad ni antara yang Ainul suka. Simple tapi sedap. nak minta resepi boleh tak? hehe
Ramadhan ni KulCats Barrio ada sediakan set western yang sedap sedap. Sekali sekala berbuka puasa dengan makanan omputih kan. 
Kalau korang nak booking untuk berbuka puasa atau bila bila la nak belanja Ainul makan…eh gurau je
korang sila la ke pergi 
Facebook : KulCats Barrio
Address 
Kulcats Barrio.No 35 lorong rahim kajai 13, TTDI, KL
60000 Kuala Lumpur, Malaysia
Phone 03-7733 3420

2 Replies to “Western Food Sedap Di TTDI Kuala Lumpur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge