Churros Cheese Chocolate Meleleh Di Bangi

Sekarang memang glemer chrurros ni. lagi lagi kalau join group memasak kat FB. hari hari orang berlumba masak churros. Ainul pun pernah jugak la cuba buat. Senang je bahan bahan nya cuma yang ainul buat tak keras di luar lembut di dalam. Salah aduan atau tangan den yang koras .

Bila terdengar pasal churros cheese meleleh ni terus teruja nak pergi try. kebetulan ada tournament bowling kat Bangi Gateway. jadi alang alang singgah la kan..

inilah dia ChurrosTime

serius sedap meleleh chocolate cheese nya. adoiii godaan betul nak makan banyak je.

terbaru ada perisa red velvet. tak sempat nak rasa hari tu. mesti lahi sedap kan

📣 ESOK! ESOK! ESOK! ESOK! . >> JUALAN GILA-GILA << . . RED VELVET CHURROS ➡ RM 1 RED VELVET CHURROS ➡ RM 1 RED VELVET CHURROS ➡ RM 1 . * 5 stick Red Velvet Churros + Icing Sugar with Cream Cheese Frosting Dip . . . > TAK PERCAYA? Kan abang dah cakap Jualan GILA -GILA Abang pun dah NAIK GILA nak bagi korang 🎁 ! . . WOW, DASYAT……KAT MANA? BILA? . . . ======= JANGAN LUPA TAU ! : ======= . HARI : AHAD TARIKH : 3 APRIL 2016 MASA : 12 TGH – 10 MLM TEMPAT : SEMUA OUTLET CHURROSTIME* . . . ===== SERBU KESEMUA OUTLET DI BAWAH : ===== Outlet Nasi Ulam 4, Seksyen 9 Bangi Outlet B. Seri Putra, Mekz Cafe, Bandar Seri Putra, Kajang Outlet UKM, Teres Eko Niaga, UKM Bangi Outlet Downtown REKO, Kajang (bermula 8mlm) . . . BAWAK Kawan – Kawan, Adik, Abang, Kakak, Mak, Ayah, Atuk, Nenek, Jiran depan rumah, Jiran belakang rumah, Anak Jiran & SEMUA untuk TAPAU KAW-KAW . . MAX —> 2 pack SEORANG! . . . p/s : JANGAN CAKAP ABANG TAK 🌂 PAYUNG. DATANG AWAL! ATAU KORANG BALIK BERENDAM AIR MATA.
A photo posted by A REAL SPANISH DONUT (@churrostime) on Apr 2, 2016 at 5:38am PDT

berapa harganya? korang boleh refer sini

Kat mana nak dapat Chrurrostime ni ?

  • Outlet Nasi Ulam 4, Seksyen 9 Bangi
  • Outlet B. Seri Putra, Mekz Cafe, Bandar Seri Putra, Kajang
  • Outlet UKM, Teres Eko Niaga, UKM Bangi
  • Outlet Downtown REKO, Kajang (bermula 8mlm)
Korang boleh tengok IG diaorang di ChurrosTime 

2 Replies to “Churros Cheese Chocolate Meleleh Di Bangi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge