Hasil Pertama

lagi 20hari ainul akan kembali bekerja.Sedihnyer nak tinggalkan arreessa.huhuhuu..

Mulai hari ni, ainul dah start proses mengajar arreessa minum guna botol.mula-mula dia taknak.kesian tgk muka dia time tu.buat muka pelik.hihihi..lama-lama dia minum jugak.Hasil pertama perahan adalah 2.5oz je.Arreessa minum dalam 2oz. Lepas ni kena la budget berapa kali arreessa minum sehari.Ainul dan husband akan keluar kerja dalam pukul 6.30 pagi dan balik selalunya sampai dalam pukul 6.30ptg.hampir 12jam.huhuhuuu..ni belum time hujan lagi.mahu pukul 8mlm sampai umah.faham-faham je la federal highway kan.kesian nyer anak mama 🙁

Hasil perahan sebelah kanan

Hasil perahan kanan & kiri

Hasil yang tinggal selepas diminum oleh arreessa
kena berusaha lagi simpan stok EBM utk arreessa. Chaiyok!!!!

4 Replies to “Hasil Pertama”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge