MerdekaRaya Badger

Semalam ikut husband p perform kat Uptown Damansara. Kawan husband owner Badger Malaysia buat event sikit kat sana. So dia ajak husband perform sekali.Mula-mula malas nak p.tapi husband beria-ria so ikut je la kan. tak boleh lawan cakap suami..heheheehhe..

Event start pukul 8malam.kitaorang sampai agak-agak dalam kol 7 lebih. solat maghrib kat sana je.Lepas solat p makan kat area Uptown tu.Ada food court yang byk pilihan. makanan pun sedap.yummy!!

Acara malam tu lewat sikit bermula. Bila balik dari makan, orang dah ramai.Ainul dah risau takut Arreessa tak selesa.Alhamdulillah dia seronok je.Suke bila ramai-ramai orang dok melayan dia.

 dah buat mcm rumah sendiri..sabo je la…
 posing dulu “)
Event malam tu sempoi-sempoi je.Boleh duduk lepak-lepak.Ada makanan & minuman.Masuk pun FREE je.Sila tengok model kat bawah ni …
Badger ni butik baju.Brand ni dah femes dah kat Malaysia.Artis pun ramai yang pakai brand ni.Harga pun tak mahal sangat.Design pun sesuai untuk remaja macam kita..eh.remaja lagi ke aku??? hehehehehe takpe feling muda jap “) 
 usha-usha baju kot ada yang berkenan …
 baju-baju yang ada…beg, kasut pun ada..lupa nak snap.
gumbira..yeahhhhh
Husband orang yang ke3 perform malam tu.dah lama tak tengok dia perform..huhuuhu teringat zaman muda mudi “)
paling best bila husband mainkan lagu “Malam 16” ..lagu yang dicipta khas untuk ainul.hihihii kembang kempis hidung cheq 
” thank you syg “) “

&
Peminat setia Babah “)
Lepas je husband habis perform terus kitaorang balik.Kesian pulak kat Arreessa yang dah menahan mata nak tidur.Masuk je kereta, bagi nenen,mengamuk sana sini terus zassss ZzZZZZzzzzzz
Arreessa pun ada menunjukkan minat pada music. Mana nak tumpah kuah kalau bukan ke nasi kan. As a mum, ainul support je janji pelajaran tidak dilupakan..

sapa yang berminat nak beli baju badger boleh p butik diaorang kat Uptown Damansara ye..

Facebook :- https://www.facebook.com/pages/Badger-Malaysia/37700541949?sk=wall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge