20an vs 30an

zaman 20an kalau naik jerawat , cepat je kecut. sejak 30an kalau naik tu ambil masa

zaman 20an makan banyak pun relax je tapi bila dah masuk 35tahun ke atas makan lebih sikit berat kemain naik sakan

Zaman 20an tak kisah sangat bab jaga makan sebab penyakit susah nak datang.

Zaman 20an kedutan takde. so tak isah la nak keluar pakai spf ke apa. make up 10 inci pun no hal kulit ok punya. zaman 30an wjib pakai spf , make up kena pastikan sentiasa cuci bersih, nak make up tebal pun kedutan tetap adooo mana nak sorok

mana sama zaman single dengan zaman anak ramai kan. zaman boleh duduk berjam mandi vs zaman mandi sambil bertabah dengan suara kecil panggil mama macam 10tahun tak jumpa

mana sama zaman kolagen masih lagi rancak menari vs zaman kolagen makin menghilang entah ke mana

Yang PASTI adalah kita adalah orang yang sama. Jaga kesihatan, jaga pemakanan mesti sama dan sentiasa lebih baik dari masa ke semasa.

kalau zaman 20an kita suka nak cantik cantik , 30an mesti nak lagi cantik kan

orang cakap 30an adalah waktu emas bagi wanita.

“The most beautiful thing you can wear is confidence.” – Blake Lively

PROMO BEST SELLER SET SHAKLEE

 

 

Sempena anniversary Shaklee yang ke 25, Shaklee mengadakan promosi istimewa kepada semua ahli Shaklee dan ahli baru yang ingin mendaftar keahlian.
Pelbagai tawaran menanti anda :
✓ Free Zinc plus (RM56.00)
✓ Free postage (bernilai RM10)
✓ Free membership (bernilai RM35)
Best sangat kalau beli set ini sebab semua boleh dalam 1 set ini HANYA RM412 SAHAJA di mana harga asalnya adalah RM515.
Item Best Seller Set adalah :
Vitamin C
✓ Meningkatkan sistem imunisasi
✓ Mencantikkan kulit
✓ Memudarkan parut
✓ Mengeringkan luka dengan cepat
Omega Guard
✓ Meningkatkan sistem imunisasi
✓ Menguatkan daya ingatan
✓ Mengurangkan bacaan kolesterol
✓ Mengurangkan sakit sendi & kebas
Ostematrix
✓ Sumber kalsium
✓ Menguatkan tulang
✓ Mengurangkan masalah sembelit
B Complex
✓ Mengurangkan stress
✓ Menukarkan glukosa kepada tenaga
✓ Meningkatkan tenaga
ESP
✓ Memudarkan parut dengan cepat
✓ Mencantikkan kulit
✓ Energy & milk booster
Percuma Zinc Plus
✓ Sembuhkan lupa dengan cepat
✓ Membantu penghasilan insulin
✓ Merawat rambut gugur

Comments

  1. Otak-Kiri says:

    Lumrah alami. Semakin tua fungsi badan semakin merosot. Tambahan pula kalau tabiat pemakanan tidak sihat dan tidak mengambil sebarang supplement tambahan.
    Otak-Kiri recently posted…105 Template Headline PADU. Salin dan Pinda Ikut Keperluan.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge