Bekerja dari rumah. tak bosan ke?

Sejak resign, kawan kawan ramai pm minta pendapat bagaimana nak resign. Dan antara soalan mereka adalah “bosan tak resign duduk rumah? ”

Kalau resign dan jadi full time housewife mungkin bosan. Tapi Ainul memilih untuk bekerja dari rumah. Bermakna jadual sebenarnya penuh dengan macam macam benda nak buat.

Masa nak resign dulu ada juga perasaan ” ehh kalau bosan macammana ek?”

Rupanya kita sendiri yang decide apa yang kita nak. Kita nak bosan maka bosan lah. Kita nak busy maka busy la

Ikutkan macam macam aktiviti nak buat. PKPB ni kena hold dulu. Takpa kita tetap dengan business, kelas, seminar, coaching.kalau masih tak busy tu means tak buat apa apa la tu

Rindu nak hi tea dengan 360 sisters lagi 🥰

Happiness is a choice, not a result. Nothing will make you happy until you choose to be happy. No person will make you happy unless you decide to be happy. Your happiness will not come to you. It can only come from you. – Ralph Marston

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge