Alhamdulillah…

Alhamdulillah…syukur pada MU ya ALLAH “)

InsyaALLAH akan berusaha mencapai apa yang diimpikan sebelum umur 30thn. 4 years to GO!!!!!!
 

Comments

  1. Umie a'iesya says:

    ainul!subhanallah…igt tak saya??kite jumpe kat one utama hari tu…awak dgn baby duduk kat kerusi tempat saya duduk tu…awak rupanya blogger juga…hehehhehe..igt tak???hehhehehhe…tak sangka yekkkk

  2. pearl jade says:

    salam kak ainul
    wahh nmpk sedap kek..hehe
    smlm br lalu secret recipe..huhu
    congratz ya

  3. Ainul says:

    ingat!!!!!..keciknyer dunia ni kan.hihihihii,rupanyer saya penah bc blog awak jgk sblm ni.tak perasan ")

    suhaili:mmg sedap.feveter tu.patut la badan akak ni mcm dipam=pam.hihihihi
    tq dear 🙂

  4. Momma Mia says:

    Tahniah sis sbb dah pasang niat utk BF 2 tahun penuh. InsyaAllah semasa kita sharing & bantu ibu2 lain utk menyusu sepenuhnya dgn susu ibu juga…

    sedap kek tuh!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge