Apps untuk Bantu Cepat Hamil &Merancang Kehamilan.Wajib Try

Zaman teknologi canggih ni macam macam apps ada. Kita kena manfaatkan sebaiknya.Untuk wanita yang sudah berkahwin, sangat penting untuk install Apps kesuburan bagi membantu untuk hamil dan merancang kehamilanApps ini Ainul sendiri guna secara konsistent. Membantu dalam merancang kehamilan dan juga plan nak hamil. Memang menjadi tau untuk hamil dan merancang

APPS UNTUK HAMIL & FAMILY PLANNING

Ainul gunakan apps ini bagi membantu untuk remind bila waktu subur kita. jadi sangat mudah untuk kita elak atau mahu bersama.Ainul guna cara ini dan berjaya hamil dan guna cara ini berjaya rancang kehamilan. Sebab tu anak anak jarak 3tahun semuaApps ada banyak. Korang p je play store dan searchSearch “FERTILITY”akan keluar banyak fertility trackerlagi 1 search ” OVULATION CALCULATOR “dalam banyak banyak apps ni, Ainul pilih yang ini. So far nak guna bertahun dan sangat membantu untuk hamil dan merancang. dua dua berjaya

 

Selepas install , korang kena masukkan panjang period, dan cycle period korang berapa lama. period cycle ni kalau yang period tak tetap, korang ambil 2bulan lepas. kira jarak perios antara 2 bulan tu berapa lama. isi je. takpa bila guna apps ni nanti kita boleh kira balik cycle period kita

 

 

dan korang kena klik pada calender tu hari 1st korang period dan hari last period. barulah apps ni boleh kira bila hari subur korang

 

 

Nanti akan keluar tanda pada kalender ni. Ada tanda merah kecil bunga tu. ada tanda telur warna purple

 

Tengok note di bawah. tanda telur purple ada tanda hari subur korang. Kalau korang bercadang nak pregnant silalah berusaha hari itu. JIka nak mencegah dari pregnant please elakkan bersama. walaupun korang pakai protection 99.9% confirm tapi sila lah elak ye. beritahu suami siap siap

 

 

 

 

 

 

 

Lagi 1 tanda medium. kalau korang yang nak merancang dan tahu diri seorang yang senang letak, jadi terbaik elakkan waktu medium juga. Ambil yang dia tulis LOW tu.

 

Ainul dah pernah gunakan apps ni untuk hamil. Alhamdulillah berjaya hamil. dan nak merancang pun berjaya. anak anak semua jarak 3tahun ke atas.

 

Semoga dapat membantu korang yang nak hamil dan nak elak dari hamil

 

good luck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge