Berat Turun 2.9kg Dalam Masa 5 Hari

Alhamdulillah hari ni masuk hari ke 7 Ainul join projek detox ni. Hari ke 6 semalam dah boleh makan nasi. 1 cup je tau. Bagus projek ni bantu ajar kita jaga portion makan. 
Setakat 5 hari berdetox, pagi hari ke 6 masa tu tak makan apa apa lagi terus p timbang berat total dari 1st day dah turun 2.9kg. Tak sebanyak orang lain tapi dah hepi.. dah dapat berat masa dalam pantang. lagi kurus dari sebelum pregnant .huhuhu.
ok nak share tu je. doakan saya berjaya turun lagi 8kg. hihihi. nak berat masa zaman belajar dulu. hehehe
Ada beza tak? kalau takde dok diam.hihihihii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge