Big Taste Shah Alam

Assalamualaikum & salam sejahtera
Cerita lama….baru nak update “)
Mak datang rumah, jadi sekali sekala bawa la mak makan kat luar.Kebetulan seminggu sebelum tu tertengok Safiyya di TV9 pasal restoran Big Taste. Western Food.Mak memang suka western food.Kalau ayah suka makanan melayu.Anak-anak ?? melantak apa sahaja.hehhee
Lokasi Big Taste ni betul-betul sederet Fareeda & Pearl Haja tu.Confirm senang cari kan. kat Seksyen 7 Shah Alam.
Ini la Big Taste
Hajat dihati pada mulanya nak makan pizza. Tetapi sedih takde pulak.ehmmmm…
Spegetti

Mushroom sup yang sangat sedappppp…ni husband punya 

Nasi ayam black papper..my brother punya.

Pizza takde….so mak order laksa johor 🙂 
Makanan melayu pun ada tau.mana la tau selera bertukar.hahaha macam contoh mak saya lerr
Family yang ada. yang tengah itu la buah hati saya.Mak saya

Yang perempuan tu, my sister Ainil yang bakal terbang ke Australia July ni.Sambung master in architecture. Akak ko jugak yang malas nak belajar 🙁
Yang lelaki baju biru tu boyfriend saya forever..heheee.. my little brother.Adik bongcu yang super manja dengan kakak-kakak

Adik lagi..Aini 🙂
Tadaaaa…. babah & arreessa

Budak yang excited makan sampai tumpah air ..ehmmmm 

Makanan ainul.rasanya kurang la sikit.Chicken cop yang tak berapa masak & kuah black pepper yang tak berapa menyengat

Mama..nak mamammmm…

Menu babah..yang ni sedap.Jeles pulak.tak ingat nama apa.tapi drumstick kecik-kecik..
Tengok tangan kecik nak ambik french fries

Mak cakap Laksa Johor dia pun ok je laaa….ada kurang seket 

yang ni fish n chips.

Ayam black pepper my bro..licin ..

Yang paling BESTTTTT..lain dia dalam gelas BESAR tau.Puas hati minum
Total harga….gulpppp telan air liuq dulu.Agak mahal la bagi ainul.
Sesiapa yang suka western food, mai la try.baru boleh komen la.

Comments

  1. teringin nak terjah ke sini… tapi teman tak tau jalan la pulak… awat tak share coordinate GPS nya…

  2. Ainul says:

    tak set sbb dokat je dgn umah.ala sonang je.awak tau jakel shah alam tak? area situ la.

  3. Pn. Akmar says:

    kak ainul…penah makan kat sini jugak.. 🙂 hmm…ainil da kawen ke?? aini dah tau dah…akmar aka siti ni kawan aini masa sek. ren dulu.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge