Cendol Durian Borhan Kuala Selangor. Sedap ke?

Kalau ke Kuala Selagor tak sah kalau tak pekena cendol kan. Ada banyak pilihan kat area sini. Pilih je mana satu kegemnaran. Ada cendol sawit, cendol durian,. cendol bakar. Kegemaran ramai semestinya cendol durian. Husband ajak pekena Cendol Durian Borhan. nak cari tempat ni senang je. tepi jalan besar dan ada signboard besar. Tempat parking pun senang.

Konsep disini order dan bayar. ada banyak pilihan cendol. lupa nak snap gambar. Kami ambil cendol durian dan cendol ice cream. Ainul kongsi dengan anak anak je. Anak anak ambil cendol ice cream. Husband ambil cendol durian. Cendol duairn pun ada beberapa jenis. Pilih la ikut selera dan ikut poket masing masing ye

Ada banyak pilihan makanan. Bukan cendol je. nasi mee laksa pun ada. Pilih bayar dan nanti pekerja akan hantar ke meja

 

Cendol durian husband punya. Ada isi durian tanpa biji di dalam.  Husband cakap sedap. Ainul tak makan surian jadi tak rasa la pulak hehe

 

Sedap ke? tengok sendiri bersungguh anak anak makan. Penat main pasir. dahaga jadi cendol jadi laju je nak hirup. Bagi Ainul cendol dia sedap. rasa cendol dia pun berbeza dari cendol biasa. rasa lebih lembut, manis. Kena try sendiri la baru tau kan.

 

Selain cendol. Kami order nasi, mee kari dan laksa. Laksa dia sedap. mee kari biasa je la. banyak isi ayam kot. jadi dah hilang rasa maee kari. bagi tekak Ainul la. Nasi ayam dia pun not bad la. Puas hati makan kenyang . orang pun masa ni tak ramai. enjoy je makan

Cendol Durian Borhan Kuala Selangor. Sedap ke?

Semangkuk RM5 kalau tak silap. lupa dah. Sedap, pedas elok. Tak puas makan. next time kena order extra hehe

Cendol Durian Borhan Kuala Selangor. Sedap ke?

 

mee kari kuah dia pekat. tapi isi ayam banyak sangat dia serap kuah dan jadi kurang rasa mee kari. Cerewet pulak kita ni. Mungkin ada orang suka style gini kan. Apa pun uolss kena cuba sendiri

Mana lagi port cendol sedap di Kuala Selangor boleh la share ye

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge