Checklist lagiiiii

Update Checklist Lagi

Date Akad nikah : 3 Julai 2009 ( selepas asar)
Tempat Akad Nikah : Masjid Al-Amin
Date Sanding : 4 Julai 2009
Tempat sanding : My sweet home 🙂
Date Tandang : 11 Julai 2009
Tempat tandang : Rumah En.Ninja

Hantaran : Semua barang-barang hantaran dh settle cuma proses untuk mengubahnye saje.next week plan nk p ssf utk cari bunga.

Kad jemputan : kad dah siap cuma nk distribute kt sume undangan je
Tok kadi : ayah dh p jumpa tok kadi. for ur info, tok kadi ni sedara mara kitaorg je.hehehe

Solemnisation outfit :both of us tempah kt maksu saya sbb dia ada butique pengantin sendiri.ehmmmm..tp blm tgk lagi baju tu lg.bila nk balik tgk baju ni???ehmmmmm 🙁

Mak andam – maksu saya jgk….

Bunga pahar – my mum dah tlg belikan..

Outfit for family – my sister ” kakyong” sudi sponser.

Bridesmaid – baju dh settle tp blm pos kan lagi..

Flowergirl – perlu ke???? anak sedara saya kecik lagi..huhuhu

Bilik pengantin – cadar dh beli kt Jakel.kelakar betul ms beli cadar ni.maksu blh masuk anak wayang la gara-gara kejayaannyer memujuk akak jakel bg la diskaun..hamppir 70% kitaorg dapat..
Fotographer – paksu saya sbb butique maksu ada package photpo gak.
Katering – my cousin’s catering..my mum bgtau nk buat 2 catering sbb jemput ramai sgt.tp my mum ckp ” don’t worry ,mak uruskan “lalala..

Cake- My cousin gak ada buat business cake ni.so dah ada org sponser la kek.dh demand nk kek 3 tingkat..
Door Gift – macam-macam my mum nk bagi..tp sume dh settle cuma vip’s gift mak nk tlg carikan..” jimat la duit saya “

Kompang & MC – dah ada org nk tlg uruskan..

Bunting ke banting ???- nak buat yg simple je.ada sape2 yg tau katne nk wat benda ni yg murah 😉

Honeymoon- dah booking flight.p dlm negara je sbb kes H1N1 ni la.takpa lepas raya nk p oversea lak..

3 Replies to “Checklist lagiiiii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge