Contest Si Manjaku Comel by Masyimalo

Mari-mari join contest yang telh dianjurkan oleh mama rayyan aka Pn jue akak pemilik Masyimalo berhad 🙂

Rayyan yang comell bangat 🙂

Syarat-syarat penyertaan..

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. of course…follwer sejati taw..
2- anda mempunyai blog sendiri… (tak mau orang lain punya blog taw) mmg blog cheq pon
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)
Gambar anak dara cheq yang dipertaruhan adalah:-
Gambar yang diambik oleh mama arreessa yang mmg comel ..hihihii..Time ni arreessa baru je lepas mandi.tu yang hepi semacam je “)
4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang… (ni pun wajib gak)..done
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni… baik bos 🙂
6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun…. semestinyer..
Ainul nak TAG…
Adik nana
Hanie
Nad
Mrs Nageb
Jiha

3 Replies to “Contest Si Manjaku Comel by Masyimalo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge