Dua Hari di Hari Raya…

Sambungan kepada entry sebelum ini…

Raya ke dua, edisi jalan-jalan ke umah sedara mara..Lama tak balik kampung, time ni la nak melawat sedara semua kan. Kalau tak entah bila la nak bertanya kabo “)

Tema di Hari Raya kedua adalah BIRU… dapat juga menyarungkan baju kurung kat Arreessa “)

US
paling best masa p beraya kat umah Maklong. Makan mee sup.Sup tulang pulak tu.PEhhhh terangkat beb. Maklong ni memang tukang masak kat kampung kitaorang. Masak la apa saja konfem sedap punya.Anak-anak dia pun sume pandai masak. Yang lelaki siap jadi chef lagi. Kitaorang tukang amkan je.hehehehe
Tuan Haji Mustafa tgh kusyuk hirup sup.. Dah tak ingat dah org sekeliling …
Awatif yg perasan ala-ala DIVA ..
My Mum & My sister “)
Lepas rumah Maklong, Ainul & husband ke Kuala Kangsar.Beraya pulak kat umah mak sedara sebelah husband. Gerik dgn Kuala Kangsar dekat je. Alang-alang kan kami wakil la parents in law yang tak balik .
 Arreessa in her baju kurung ..
 sesi posing depan cermin..heheheeheeee
ini budak excited dpt berdiri atas kerusi//sabo je la “)
Beraya sakan betul la hari tu. Makan jangan cakap la.Mana la berat tak naik.hihi…Apa-pun puas hati sebab semua rumah sedara kitaorang terjah “)

2 Replies to “Dua Hari di Hari Raya…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge